Istrate, primul transfer din iarnă al lui FCM Târgu Mureș! „Sper să ajung în Liga I”

Istrate, primul transfer din iarnă al lui FCM Târgu Mureș!**

Mijlocașul Florin Istrate, jucător născut în Breaza și care a fost legitimat la juniori la echipa prahoveană, trecând apoi pe la Electrosid Titu, Corona Brașov și Unirea Alba Iulia, a semnat, astăzi, un contract pe 6 luni, cu drept de prelungire, cu FCM Târgu Mureș.

Istrate a fost legitimat în vară la gruparea prahoveană de liga C județeană, Oțelul Larissa, club care aparține lui Adrian Teodorescu, de unde a fost împrumutat la Alba Iulia. La Unirea a fost titular de bază în turul campionatului, „stângaciul” de 23 de ani făcând pasul acum spre o echipă cu pretenții la revenirea în liga I.

„Este, fără îndoială, un pas înainte pentru mine și sper să ajung în Liga I cu Târgu Mureș. Va fi un duel foarte greu, am jucat în această serie în tur, iar Timișoara, fosta mea echipă, Corona și Damila sunt adversare redutabile. Am încredere că noua mea echipă poate reveni în Liga I” – a declarat brezeanul, după semnarea contractului.

Istrate a bifat în tur peste 1000 de minute pentru Alba Iulia, nelipsind din teren niciun meci, acesta fiind primul transfer important reușit în această iarnă de FCM Târgu Mureș în încercarea echipei pregătite de Daniel Isăilă de a reveni în Liga I, imediat după Anul Nou fiind anunțate și alte „mișcări de trupe” la gruparea ardeleană.

Altfel, clubul de care a aparținut Istrate, Oțelul Larissa, se judecă în continuare cu Corona Brașov pentru banii din tranferul jucătorilor Martac și Ștefan, următorul termen de judecată fiind la prima „comisie” care se va ține în ianuarie, cel mai probabil în data de 14.

Articol scris de Marian DIMA

Pe aceeași temă