După Istrate, FCM a mai transferat un jucător! Mijlocașul a mai evoluat sub culorile mureșenilor în Liga I

După Istrate, FCM a mai transferat un jucător!** Mijlocașul a mai evoluat sub culorile mureșenilor în Liga I

După ce Liga2.ro a anunțat în exclusivitate transferul lui Florin Istrate la FCM Târgu Mureș, site-ul oficial al echipei clasate pe locul 3 în Seria a II-a a confirmat achiziționarea mijlocașului, pe lângă acesta anunțând și revenirea în lot a unui alt fotbalist.

Conducerea FCM Târgu Mureș a perfectat primele două transferuri pentru returul sezonului 2012/2013 al Ligii a II-a. După transferul lui Florin Istrate, ultima dată la Unirea Alba Iulia, târgumureșenii s-au mai întărit și cu Rareș Vârtic.

În privința lui Rareș Vârtic este o revenire la FCM după ce a evoluat 9 partide în Liga 1, în sezonul 2010-2011, la Târgu-Mureș. Ultima dată la Săgeata Năvodari, Vârtic a semnat un contract valabil pe 1 an și jumătate. În vârstă de 27 de ani, Rareș evoluează în linia mediană.

Florin Istrate, în vârstă de 23 de ani, a evoluat pentru Alba Iulia în toate cele 12 partide în turul recent încheiat, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai Unirii. Istrate a semnat un contract valabil 2 ani și jumătate și evoluează tot la mijlocul terenului.

Pe aceeași temă