El-Kharroubi și Istrate au semnat cu Rapid

El-Kharroubi și Istrate** au semnat cu Rapid

Rapid București se întărește pe ultima sută de metri înaintea startului părții a doua a campionatului Ligii a II-a. Echipa pregătită de Viorel Moldovan a reușit să obțină în weekend-ul trecut semnăturile a doi jucători. Portarul marocan Yassine El-Kharroubi și mijlocașul Florin Istrate au semnat contracte valabile până în vară cu giuleștenii.

Florin Istrate a evoluat în prima parte a sezonului pentru Dunărea Galați, „lanterna roșie” a Seriei I a Ligii a II-a, acolo unde a fost printre cei mai buni jucători din lot datorită celor patru goluri marcate în 11 meciuri jucate. Mijlocașul de 24 de ani s-a despărțit de echipa gălățeană din cauza unor probleme financiare, însă era sub contract cu gruparea prahoveană Oțelul Larissa. Istrate s-a alăturat lotului lui Viorel Moldovan încă de miercurea trecută, însă n-a evoluat în amicalul cu FC Voluntari pentru că încă nu semnase.

De partea cealaltă, Yassine El-Kharroubi (foto) a debutat pentru Rapid în amicalul de ieri cu ilfovenii, scor 2-0, și a semnat cu alb-vișinii tot până în vară. Marocanul de 23 de ani a fost lansat în fotbalul mare de Guingamp, însă a jucat doar patru partide pentru această formație, fiind împrumutat la US Quevilly și Bourg-Péronnas. A fost achiziționat apoi de Maghreb de Fès, însă contractul i-a expirat în urmă cu o lună și a venit la Rapid din postura de jucător liber de contract.

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Gabriel FLUERARIU

Pe aceeași temă