Olimpic Cetate Râșnov a decis să continue cu antrenorul Florin Dîrvăreanu. Primarul din orașul brașovean anunță modernizarea stadionului, dar și reamenajarea unei alte arene

Adi MARICA 28 May. 2020, 11:34 Liga 3
Olimpic Cetate Râșnov a decis să continue cu antrenorul Florin Dîrvăreanu. Primarul din orașul brașovean anunță modernizarea stadionului, dar și reamenajarea unei alte arene

Antrenorul Florin Dîrvăreanu va continua pe banca celor de la Olimpic Cetate Râșnov și în sezonul viitor al Ligii 3. Primarul orașului brașovean Râșnov, Liviu Butnariu, spune că este mulțumit de activitatea lui Dîrvăreanu la echipă, asfel că acestuia îi va fi prelungit contractul și pentru ediția 2020-2021.

Altfel, Olimpic Cetate are ca obiectiv o clasare între primele cinci echipe în noul sezon de Liga 3, după ce pe cel actual, ”înghețat” după doar 16 etape disputate dintr-un total de 30, l-a terminat pe locul 9, cu 21 de puncte acumulate.

”Florin Dîrvăreanu va rămâne antrenorul echipei Cetate Râșnov și în sezonul viitor. Suntem mulțumiți de activitatea lui la echipă, astfel că vrem să continuăm colaborarea. Obiectivul și pentru sezonul viitor este clasarea în primele 5 echipe”, a precizat edilul-șef Liviu Butnariu, citat de Monitorul Expres.

Florin Dîrvăreanu este antrenorul râșnovenilor din vara lui 2018.

Planuri la stadionul din Râșnov

Primarul Râșnovului spune că în această perioadă vor demara lucrări de extindere a tribunei de la stadionul Bucegi, dar și la vestiare. ”Vrem să extindem, dar și să acoperim o parte a tribunei. Avem în plan și lucrări la vestiare, mai ales că în această perioadă fotbalul este oprit. Pentru ca echipa să beneficieze de un teren de antrenament avem în plan reamenajarea fostului stadion Romacril”, a mai spus Butnariu.

Negocieri cu jucătorii pentru prelungirea contractelor

La Olimpic Cetate Râșnov, majoritatea jucătorilor își încheie contactele la data de 15 iunie. Cum pe perioada stării de urgență, jucătorii au fost în șomaj tehnic, șefii clubului au anunțat că fotbaliștii vor încasa 75 la sută din salariu pe ultima lună de contract.

”Vom achita jucătorilor pentru ultima lună din contract 75 la sută din salariu. La finalul acestei luni vom avea și ședință la club în care vom stabili strategia pentru sezonul viitor. În mare, dorim să păstrăm nucleul de jucători, dar și să reușim să întărim lotul”, spunea Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei din Râșnov.

Adi MARICA 28 May. 2020, 11:34 Liga 3
Pe aceeași temă