SR Brașov s-a oprit în Turul 3 al Cupei României și acuză arbitrajul: ”Penalty acordat pe nedrept.” Eugen Beza merge în Play-off cu CS Comunal Șelimbăr: ”Ne interesa să facem un joc bun”

Adi MARICA 14 Sep. 2022, 23:37 Cupa României
SR Brașov s-a oprit în Turul 3 al Cupei României și acuză arbitrajul: ”Penalty acordat pe nedrept.” Eugen Beza merge în Play-off cu CS Comunal Șelimbăr: ”Ne interesa să facem un joc bun”

SR Brașov a pierdut cu scorul de 0-3 meciul din Turul 3 al Cupei României, disputat pe teren propriu cu divizionara secundă CS Comunal Șelimbăr, și părăsesc competiția înainte de faza în care intră jumătate din cluburile din prima ligă.

SR Brașov acuză penalty-ul disctat în meciul cu Șelimbăr

Sibienii au deschis scorul în minutul 31, după un penalty acordat pentru un henț în careu la Horia Popa și transformat de Alexandru Ciocâlteu. Brașovenii au acuzat acordarea penalty-ului.

”Nu îmi place să vorbesc de arbitraj, dar jocul a fost echilibrat până la golul marcat din penalty, unul acordat pe nedrept”, a spus antrenorul Florin Dîrvăreanu.

Mai mult, pe finalul primei reprize, brașovenii l-au pierdut și pe fundașul Godri, accidentat. Din primele informații, tânărul fundaș brașovean a suferit o entorsă la genunchi.

”Meciul s-a decis la acel penalty, meciul era echilibrat”

În partea secundă, echipa din Liga 3 a insistat mai mult în atac, iar divizionara secundă a speculat găurile din defensivă și și-a asigurat calificarea prin golurile marcate de Adrian Cîrstean (58) și Jordan Gele (89).

”S-a resimțit o stare de oboseală, fizică și mentală. Meciul s-a decis la acel penalty, meciul era echilibrat , am avut și noi și ei ocazii. Una peste alta trecem și pesta asta, ne așteaptă meciul de sâmbătă, cel cu AFC Odorheiu Secuiesc, unul capital”, a spus Florin Dîrvăreanu.

În Turul 1, SR Brașov a trecut de Olimpic Cetate Râşnov cu 4-0, iar în Turul 2 a învins AFC Odorheiu Secuiesc cu scorul de 3-2.

În campionat, SR Brașov ocupă locul 7 din 10 după trei etape, cu 3 puncte. În runda a patra joacă sâmbătă, de la ora 17:00, acasă cu AFC Oderheiu Secuiesc (locul 6, 3 puncte).

Eugen Beza crede că victoria de la Brașov e ”pe deplin meritată”

Eugen Beza, antrenorul Șelimbărului, a lăudat echipa sa și a spus că a ținut foarte mult ca jucătorii să fie concentrați pentru acest meci de Cupă.

”Obiectivul clubului este să mergem în grupele Cupei României. Am venit și am rulat tot lotul la Brașov pentru că ne interesa să facem un joc bun. Știam că vom întâlni un advesar arțăgos, o echipă bună a Brașovuluim care mie mi-a plăcut și pot spune că au fost momente în care au jucat de la egal la egal cu noi. Totuși, este o diferență de valoare între cele două loturi. Astăzi a trebuit să jucăm cu trei underi, doi dintre ei au fost 2004 și aceștia nu au jucat până acum. Îi felicit pentru că au făcut un joc bun. Am ținut foarte mult la atitudine și concentrare în acest joc, pentru că în astfel de meciuri aici se face diferența și pot apărea surprize. Eu spun că victoria este pe deplin meritată.
Pentru noi urmează meciul cu Concordia Chiajna, mergem să dăm totul pentru cele trei puncte”, a comentat Beza.

CS Comunal Șelimbăr joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Concordia Chiajna. Ambele echipe visează la play-off-ul Ligii 2, însă momentan sunt în afara locurilor care duc în grupa de promovare.

SR BRAŞOV – CS COMUNAL ȘELIMBĂR 0-3

Alexandru Ciocâlteu 31′ – penalty, Adrian Cîrstean 60′, Jordan Gele 89′

SR Brașov: Căucă (cpt.) – H. Popa, Godri (G. Munteanu 38′), Rența, Sterian – Vl. Olteanu (M. Savu 46′), Cr. Burlacu (Nicolau 63′), Nicoloiu – C. Danciu, Mih. Ion (Andr. Dedu 90′), Răchișan
Rezerve neutilizate: Andr. Maxim – Hanciuc, Laur. Căpățînă, Dr. Sandu
Antrenor: Florin Dărvăreanu

CS Comunal Șelimbăr: Silveanu – Monea, Vișa, Natea (cpt.), Arhirii (Tătar 70′) – Rob. Boboc (Cărăruș 60′), Tud. Man – Ciocâlteu (Oct. Ursu 60′) – D. Ursu, Cîrstean (Gele 60′), Raicea (Curtean 80′)
Rezerve neutilizate: Bumbar – Buzan, Al. Luca, Dandea
Antrenor: Eugen Beza

Stadion: Tineretului (Braşov). Arbitru central: Ovidiu Robu (Chitila – Ilfov). Arbitri asistenți: Iulian Cătălin Brînză și Mihăiță Adrian Noroc (ambii din Botoşani). Observator arbitri: Cristian Sava (Bacău). Delegat joc: Ștefan Donciu (Sfântu Gheorghe).

La meciul desfășurat pe stadionul Tineretului a asistat și Dănuț Coman, fostul președinte al FC Hermanstadt. ”Am avut ceva treabă prin Brașov și am venit să vad și meciul din Cupă”, a spus Coman, care a stat la oficială împreună cu un oficial al sibienilor.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/turul-3-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-din-cele-programate-astazi-incep-de-la-ora-1500-la-resita-si-la-moreni-unde-evolueaza-poli-timisoara-si-steaua-19245301

Adi MARICA 14 Sep. 2022, 23:37 Cupa României
Pe aceeași temă