Romeo Surdu a plecat de la Olimpic Cetate Râșnov: ”Ne-am strâns mâinile și asta a fost tot.” Ce l-a nemulțumit pe antrenorul-jucător

Adi MARICA 30 Dec. 2020, 19:44 Liga 3
Romeo Surdu a plecat de la Olimpic Cetate Râșnov: ”Ne-am strâns mâinile și asta a fost tot.” Ce l-a nemulțumit pe antrenorul-jucător

Finalul anului 2020 aduce un adevărat cutremur la Olimpic Cetate Râșnov. Antrenorul-jucător Romeo Surdu (36 de ani) a ajuns la un acord cu șefii clubului pentru rezilierea contractului, scrie Monitorul Expres.

Surdu a fost total nemulțumit de faptul că de la echipa au plecat în ultimele zile câțiva jucători, printre care Sorin Strătilă și Raul Drugă, iar el nici măcar nu a fost consultat.

”Au plecat de la echipă câțiva jucători fără ca eu să fiu consultat de către cei din conducere. În această situație, am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Ne-am strâns mâinile și asta a fost tot. Jucătorilor de la echipă le doresc multă sănătate, un an cât mai bun, să fie profesioniști și să termine campionatul cât mai sus”, a spus Romeo Surdu pentru Monitorul Expres.

O victorie, trei egaluri și patru înfrângeri: rezultatele înregistrate de Romeo Surdu ca antrenor la Râșnov

Romeo Surdu a rezistat la echipa din Râșnov doar trei luni. A fost numit ca antrenor – jucător la Olimpic Cetate după ce în primele două etape din Seria a 5-a a Ligii 3, cu Florin Dîrvăreanu la timonă, formația pierduse jocurile cu SR Brașov (1-2, a) și Kids Tâmpa Brașov (1-2, d).

Cu Romeo Surdu antrenor, Olimpic Cetate Râșnov a obținut șase puncte în turul campionatului, după o victorie cu Astra 2 și trei egaluri.

Rezultatele înregistrate de Olimpic Cetate Râșnov cu Romeo Surdu antrenor: 0-0 cu KSE Târgu Secuiescu (a), 0-2 cu CS Blejoi (d), 1-1 cu Corona Braşov (a), 0-0 cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2 (d), 5-1 cu AFC Astra 2 (a), 0-1 cu AFC Odorheiu Secuiesc (a), 0-2 cu CSO Plopeni (d) și 0-3 cu SR Brașov (d).

Romeo Surdu un se gândește să își încheie cariera de jucător

Surdu a jucat pentru formația din Râșnov doar 20 de minute în finalul meciului din etapa a 3-a cu KSE Târgu Secuiesc, scor 0-0, în care s-a și accidentat.

Ajuns la 36 de ani, Surdu nu se gândește însă la retragerea din postura de jucător.

”2020 a fost un an groaznic, sper ca anul care vine să fie unul bun și poate voi continua să joc la o altă echipă. Totul este posibil”, a spus Romeo Surdu.

”Ne-am despărțit civilizat de Romeo Surdu. Îi urez multă baftă în cariera de jucător, dar și în cea de antrenor. Lotul se va reuni pe 15 ianuarie, iar până atunci vom avea și antrenor. Încercăm să facem o echipă competitivă pentru Liga a 3-a pentru că locul ocupat acum nu ne onorează”, a precizat Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei râșnovene.

  • 9 din 10 este locul ocupat de Olimpic Cetate Râșnov în Seria a 5-a a Ligii 3 la finalul celor 10 etape desfășurate în prima parte a sezonului. Cu cele șase puncte acumulate până acum, formația din Râșnov este la egalitate cu ultima clasată Kids Tâmpa Brașov, echipă care are un golaveraj mai slab: 7-24 față de 8-14. Lider este Corona Brașov, cu 26 de puncte.

Foto: Cătălin Ionescu și Olimpic Cetate Râșnov

https://liga2.prosport.ro/liga-3/oficial-romeo-surdu-anuntat-ca-noul-antrenor-al-echipei-olimpic-cetate-rasnov-cum-si-a-inceput-fostul-atacant-noua-meserie-19149423

https://liga2.prosport.ro/liga-3/allen-coliban-vrea-o-singura-echipa-la-brasov-pe-fc-brasov-falimentara-din-2017-apelul-primarului-inaintea-atribuirii-brandului-legendarului-club-19163294

Adi MARICA 30 Dec. 2020, 19:44 Liga 3
Pe aceeași temă