Nepotul lui Ilie Balaci a marcat pentru ”satelitul” Craiovei într-un amical cu Filiași, sub privirile lui Mihai Rotaru. Atanas Trică ar putea debuta în curând în Liga 1

Cosmin STAICU 03 Feb. 2021, 18:39 Liga 3
Nepotul lui Ilie Balaci a marcat pentru ”satelitul” Craiovei într-un amical cu Filiași, sub privirile lui Mihai Rotaru. Atanas Trică ar putea debuta în curând în Liga 1

Debut impresionant pentru Atanas Trică (16 ani) la echipa a doua a Universităţii Craiova, în amicalul cu colega din Liga 3 ACSO Filiaşi, campioana de iarnă a Seriei a 6-a.

Nepotul lui Ilie Balaci, fiul lui Eugen Trică, antrenorul echipei Turris Oltul, aflată pe punctul de a se retrage din Liga 2, a marcat un gol în victoria cu 6-1 a trupei din Bănie, fiind aplaudat din tribune chiar de finanţatorul clubului, Mihai Rotaru. Acesta din urmă a venit special pe arena „Aripile”, de lângă Aeroportul Craiova, pentru a-l vedea pe Atanas Trică, cel care a semnat recent un contract pe doi ani şi jumătate cu Universitatea Craiova.

Atanas Trică a evoluat atacant central şi a marcat în prima repriză golul de 2-0, cu o lovitură de cap.

Ilie Balaci a debutat în Liga 1 la 16 ani şi 11 luni

Remarcabilă este evoluţia nepotului „Minunii Blonde”, în condiţiile în care el nu a mai avut parte de meciuri oficiale în ultimul an, deoarece competiţiile de juniori în care era implicat au fost suspendate. Când va recupera la capitolul pregătire fizică, Atanas Trică se va alătura primei echipe a Universităţii Craiova la antrenamente şi nu ar fi exclus să-l vedem debutând în Liga 1.

16 ani şi 11 luni avea Ilie Balaci când a debutat în primul eşalon pentru Universitatea Craiova.

Andrei Burlacu a înscris și el pentru U Craiova 2

Un alt jucător care a marcat pentru satelitul Universităţii şi care speră să revină la prima echipă este Andrei Burlacu, acesta revenindu-şi după accidentarea suferită în toamnă.

În amicalul de pe „Aripile”, desfăşurat în două reprize de 60 de minute, antrenorii Universităţii Craiova 2, Mugur Guşatu şi Bogdan Vrăjitoarea, au folosit în prima repriză echipa: Laur. Popescu – Mocanu, I. Popescu, Stancu, Juncu – Croitoru, Călin – Ricman, Danciu, Burlacu – Trică. În repriza a doua au evoluat: Păuşescu – Olteanu, Dobre, Firu, Zamfir – Petre, Cută, Mitru – Dr. Popa, Lăutaru, Bană.

Marcatorii echipei au fost: Sergiu Ricman, Atanas Trică, Andrei Burlacu, Ștefan Bană (2) și Dragoș Popa.

De partea cealaltă, antrenorul lui CSO Filiaşi, Mario Găman, a mizat pe: Jianu – Albăstroiu, Tătaru, Calu, Cuţitoiu – Vaştag – Săulescu, Armăşelu, Şendroiu – Fotescu. Au mai intrat: Ciută – Buţurcă, Cornicioiu, Vespe.

Pentru Filiaşi a marcat Eduard Dina, din penalty.

Pentru Universitatea Craiova 2 urmează un amical cu Jiul Rovinari. Partida va avea loc duminică, de la ora 12:00, la Rovinari.

https://www.prosport.ro/fotbal-intern/liga-1/nepotul-marelui-ilie-balaci-a-semnat-cu-universitatea-craiova-atanas-trica-prezentat-oficial-19184679

 

Cosmin STAICU 03 Feb. 2021, 18:39 Liga 3
Pe aceeași temă