Narcis Enăchescu, numit antrenor la Flacăra Horezu! Schimbări importante la nivelul lotului de jucători

Adrian MUJEA 08 Jul. 2021, 14:51 Liga 3
Narcis Enăchescu, numit antrenor la Flacăra Horezu! Schimbări importante la nivelul lotului de jucători

Narcis Enăchescu va pregăti în sezonul viitor echipa de Liga a 3-a, Flacăra Horezu. Edilul din Horezu, Nicolae Sărdărescu a avut o listă listă lungă de antrenoricu care a discutat, printre care Vasile Ilinca (Cozia Călimănești), Adi Dulcea (Bascov), Constantin Diaconu (Târgoviște) sau Paul Batin (Recea).

Narcis Enăchescu, ales dintr-o listă stufoasă de variante 

Până la urmă, alesul este Narcis Enăchescu, posesor al licenței UEFA A și totodată profesor la Gib Mihăescu Drăgășani, antrenor la ISport și scouter zonal la FRF.  Tehnicianul a mai antrenat în Liga a 3-a pe Ghecon Lăpușata și la județ a mai pregătit pe Damila și Hidro, cu ultima pierzând barajul de promovare.

Mi s-a prezentat un proiect serios pe doi ani de zile, de construcție a unei echipe care să poate încerca promovarea. Voi colabora cu Raul Nistor, cu care am mai lucrat la Ghecon Lăpușata. Sunt condiții bune la Horezu pentru Liga 3, este un buget bun de salarii, rămâne să definitivăm lotul ca să stabilim obiectivele.

Sunt 12-13 jucători care rămân din vechiul lot și urmează să încercăm să mai aducem câțiva fotbaliști. Trebuie aduși jucători cu experiență, pe lângă care tinerii pot să crească cum era scheletul format acum 2-3 ani cu Ad.Popa, Munteanu, Dinu și Precup. O să mai am întâlniri cu conducerea clubului și stabilim strategia de transferuri pentru perioada următoare” a spus Narcis Enăchescu.

Din lotul horezenilor care a terminat sezonul trecut, și-au anunțat plecarea mai mulți jucători: Trașcă, Stănică, Grosu, Pencea, Pușcașusau Vartolomei, dar lista se poate mări. Singurul transfer cert este revenirea de la Dăești a localnicului Radu Georgescu, dar mai sunt discuții cu portarul Dan Mihăescu sau atacantul Florin Cioablă.

Memorialul ”Valeriu Enăchescu” și-a desfășurat cea de-a șasea ediție

A șasea ediție a Memorialului Valeriu Enăchescu s-a desfășurat în perioada 2-3 iulie, pe cele două terenuri de la Stadionul Municipal din Drăgășani.

La turneul organizat de profesorul Narcis Enăchescu au participat peste 200 de copii, împărțiți la trei categorii de vârstă: 2008-2009, 2011-2012 și 2014-2015.  Cele cinci cluburi participante au fost: CN Gib Mihăescu, ISport, LGT Băbeni, Olimpia Drăgășani și Atletic Drăgășani.

Narcis Enăchescu: ”Organizez acest turneu în memoria tatălui meu, este o competiție importantă pentru copii” 

Au fost premiați toți antrenorii pentru munca depusă la nivel de copii și juniori: Marian Deaconescu, Mihai Deaconescu, Paul Pagău, Eugen Roșu, Ovidiu Dodoi, Alexandru Stoian și Bogdan Mihalache.

Organizez acest turneu în memoria tatălui meu, este o competiție importantă pentru copii. Toți antrenorii au primit trofee si diplome pentru cel mai bun antrenor la copii și juniori. Toți copiii au fost câștigători și au primit medalie de aur, toate echipele au primit cupele și premiile pentru primul loc”, a spus organizatorul Narcis Enăchescu, fiul regretatului Valeriu Enăchescu.

Vineri seara s-a organizat și un meci de seniori, intitulat ”Narcis Enăchescu și prietenii”, la care au fost prezenți jucători care au evoluat de-a lungul timpului pentru  Drăgășani sau au antrenat copii și juniori: Radu Beldiman, Tavi Mâțoc, Daniel Budișteanu, Răzvan Vlăducu, Ionuț Boneanu, Sorin Neacșu, Sabin Hera, Marius Tudor, Marius Munteanu, Narcis Enăchescu.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-victorie-categorica-in-al-patrulea-amical-al-verii-cu-tricolorul-breaza-ploiestenii-se-pregatesc-de-testul-cu-chindia-targoviste-19191660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-victorie-scurta-in-amicalul-cu-husana-husi-puscas-a-marcat-pe-final-19191542

https://liga2.prosport.ro/liga-3/in-anul-centenar-al-corvinului-cs-hunedoara-vrea-sa-atace-promovarea-in-liga-a-2-a-florin-maxim-e-noul-antrenor-sergiu-arnautu-e-prima-achizitie-grea-19191524

 

Adrian MUJEA 08 Jul. 2021, 14:51 Liga 3
Pe aceeași temă