Muscelul Câmpulung și-a prezentat achizițiile

25 Feb. 2009, 16:43 Liga 3
Muscelul Câmpulung și-a prezentat achizițiile

Într-un stil de mare echipă, formația de liga a III-a, CS Muscelul Câmpulung și-a prezentat astăzi într-un cadru organizat în sala de oaspeți de la Stadion, noutățile pentru returul care va începe la sfârșitul acestei săptămâni! Statistica arată faptul că în această perioadă de iarnă au plecat nouă jucători, iar în locul lor au fost aduși alți nouă mai bine cotați, fotbaliști care în prima parte a campionatului au evoluat cu precădere în liga secundă.
   

 

Au venit: Octavian Popescu (portar, Minerul Mehedinți, Liga 3), Constantin Șerban (fundaș, Internațional Curtea de Argeș, Liga 2), Codruț Gâțu (fundaș, Prefab Modelu – Liga 2), Andrei Nilă (mijlocaș, Internațional Curtea de Argeș, Liga 2), Robert Viland (mijlocaș, "U" Cluj, Liga 2), Ștefan Drăghici (mijlocaș, Dacia Mioveni, Liga 2), Florin Coman (atacant, Dunărea Giurgiu, Liga 2), Adrian Bălan – atacant și Robert Slobozeanu – mijlocaș (reveniți din Germania) – jucători care ocupă toate posturile considerate deficitare la sfârșitul turului de campionat, mai ales că pretențiile clubului au crescut..Prezentarea echipei a fost urmată de o conferință de presă, la care au participat președintele executiv, Răzvan Tunaru și antrenorul principal Constantin Stancu.

 „Jocul de sâmbătă, cu Minerul Mătăsari, este unul foarte important pentru noi. Este un joc împotriva unei echipe bune a seriei, care sunt sigur că va veni să nu piardă sau chiar ca să câștige. Nu am putut să lucrăm foarte mult tehnico-tactic în această perioadă pentru că terenurile nu ne-au permis și de aceea pot spune că echipa nu este într-o formă desoebită, dar sper ca ambiția, dăruirea jucătorilor, experiența unora dintre ei, să ne ducă la o victorie pe care ne-o dorim cu toții”  a declarat Constantin Stancu – antrenor principal CS Muscelul Câmpulung

”Am venit cu o plăcere deosebită la această echipă, în acest oraș minunat; am venit cu gânduri mărețe, nu-mi mai place Liga a III-a; drept dovadă o să atacam acest retur pentru a reuși să prindem locul 2 care ne dă șansa să mergem la baraj și de acolo, ne dorim, în Liga a II-a. Cu experiența lotului de acum sper să reușim să câștigăm acest prim meci, cel cu Minerul Mătăsari. Aș face un apel ca pe lângă domnul Toma, singurul investitor în acest moment, și Primăria sau Consiliul Local să-și îndrepte privirile, financir vorbind, spre această echipă pentru că, până la urmă, reprezintă municipiul Câmpulung” a declarat  Răzvan Tunaru – președinte executiv CS Muscelul Câmpulung.
 

25 Feb. 2009, 16:43 Liga 3
Pe aceeași temă