Motivul despărțirii lui Costel Ilie de Înainte Modelu: va antrena o echipă din prima ligă

Narcis POHOAȚĂ 21 Jun. 2023, 14:57 Liga 3
Motivul despărțirii lui Costel Ilie de Înainte Modelu: va antrena o echipă din prima ligă

Plecat la finalul săptămânii trecute de la Înainte Modelu, echipă din Liga 3, Constantin Ilie (48 de ani) a semnat rapid un nou contract și se va întoarce pe banca unei formații care va evolua în prima ligă.

Fost antrenor secund mai mulți ani în staffurile lui Costel Enache și Dan Alexa, Costel Ilie revine în aceeași postură, dar de această dată va colabora cu Leo Grozavu.

Costel Ilie, antrenor secund în stafful lui Leo Grozavu la Poli Iași

Antrenorul Politehnicii Iași, Leo Grozavu, are începând din această săptămână încă un colaborator. În stafful tehnic al formației din Copou a fost cooptat un al doilea antrenor secund, acesta fiind Costel Ilie, antrenorul principal din ultimul sezon al echipei din Liga 3 Înainte Modelu.

Astfel, pe lângă colaboratorii din sezonul trecut, de Liga 2, Mugur Cornățeanu (secund), Radu Sardescu (antrenor cu portarii) și Ovidiu Chiribici (preparator fizic), antrenorul principal al Politehnicii Iași, Leo Grozavu, va fi ajutat în staff de un al doilea ”secund”, Costel Ilie. De altfel, Grozavu anunța încă de la finalul sezonului trecut că își mai dorește în staff încă un secund și un analist video.

În vârstă de 48 de ani, Costel Ilie s-a despărțit zilele trecute de formația de Liga 3 Înainte Modelu, în locul său fiind numit fostul căpitan al Iașiului, Andrei Cristea.

Născut la Piatra Neamț, fostul mijlocaș a jucat în carieră la echipele Cetatea Târgu Neamț, Ceahlăul Piatra Neamț, Dinamo București și FC Vaslui.

stefan grigorie - costel ilie - rapid
Ștefan Grigorie și Costel Ilie, ”secunzii” lui Dan Alexa la Rapid. Foto: Rapid

Înainte Modelu, ultima echipă antrenată de Costel Ilie

Costel Ilie și-a început cariera de antrenor în urmă cu 10 ani, la Ceahlăul, iar de atunci a activat la mai multe formații, atât ca ”principal”, la echipele Ceahlăul, Rapid CFR Suceava, Atletico Vaslui, ACSM Ceahlăul, Sporting Juniorul Vaslui, Înainte Modelu, cât și ca ”secund”, la Ceahlăul, FCM Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra și Rapid.

Dorit la echipă de Leo Grozavu, Costel Ilie urmează să semneze contractul când va ajunge la Iași.

În ceea ce-l privește pe antrenorul de portari Radu Sardescu, acesta se află pentru câteva zile la Școala de Antrenori, absența lui fiind suplinită în cantonamentul de la Brașov de Nelu Câmpeanu, antrenorul de portari din cadrul Academiei.

Altfel, Poli Iași se află în această perioadă într-un cantonament la Brașov și se pregătește la ”Campoverde”, o bază sportivă modernă situată la Ghimbav, pe care ieșenii o împart cu campioana Farul Constanța. Cele două formații și FC Brașov vor disputa un triunghiular vineri, 23 iunie.

Foto principal: Înainte Modelu

https://liga2.prosport.ro/liga-3/andrei-cristea-numit-antrenor-principal-in-liga-3-19275457

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inainte-modelu-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-constantin-ilie-19275333

https://liga2.prosport.ro/liga-3/unirea-bascov-are-un-nou-antrenor-marius-stoica-numit-in-locul-lui-adrian-dulcea-19275616

https://liga2.prosport.ro/liga-4/video-imagini-cu-momentele-care-au-dus-la-finalul-prematur-al-barajului-dintre-danceu-si-socodor-arbitrul-a-scris-ca-i-a-fost-pusa-in-pericol-integritatea-unul-dintre-presupusii-agresori-il-contra-19275592

https://liga2.prosport.ro/liga-3/costin-lazar-antrenor-in-liga-3-19275556

Narcis POHOAȚĂ 21 Jun. 2023, 14:57 Liga 3
Pe aceeași temă