Înainte Modelu s-a despărțit de antrenorul alături de care a înregistrat cel mai bun rezultat în Liga 3. Contractul a fost reziliat după un sezon: ”Îi dorim succes în carieră”

Andrei PASCU 18 Jun. 2023, 14:25 Liga 3
Înainte Modelu s-a despărțit de antrenorul alături de care a înregistrat cel mai bun rezultat în Liga 3. Contractul a fost reziliat după un sezon: ”Îi dorim succes în carieră”

Înainte Modelu va numi alt antrenor în această vară, deși sezonul trecut de Liga 3 a avut cel mai bun rezultat din istoria clubului, accederea în play-off-ul Seriei 3. Divizionara a treia a confirmat rezilierea acordului cu Constantin Ilie (48 de ani).

Antrenorul fusese numit în funcție în vara trecută, iar contractul era valabil până în vara lui 2024, pentru încă un an.

Înainte Modelu a reziliat contractul cu antrenorul Constantin Ilie

Constantin Ilie a pregătit anterior, până la finalul campionatului 2021/2022, tot o formație care activa în Liga 3, pe Sporting Juniorul Vaslui. Apoi, în iulie 2022, a decis să schimbe zona geografică, dar avea de tras pentru că trebuia să formeze o echipă în mare parte nouă.

Lotul de jucători a fost decimat la înainte Modelu de mai multe plecări în vara trecută, terminarea contractelor în cazul câtorva jucători, rezilieri, dar și expirarea unor împrumuturi. În momentul în care a parafat acordul cu Înainte Modelu, Ilie a semnat un contract pe doi ani, iar campionatul recent încheiat era unul de tranziție.

Înainte Modelu, cel mai bun sezon din Liga 3 în 2022/2023

Trebuia să contureze un lot, să îl omogenizeze și, poate, din sezonul care vine Înainte Modelu să se lupte pentru promovarea în Liga 2. Iată că ruptura s-a produs după un singur sezon, după o prestație deloc rea, ba din contră. Înainte Modelu a evoluat în play-off-ul Seriei 3 din Liga 3, terminând pe ultimul loc, 4, cu 33 de puncte, la șase puncte de locul 3, Gloria Albeşti.

În play-off, Înainte Modelu a înregistrat, ce-i drept, doar o victorie și opt eșecuri.

MULTUMIM

Constantin Ionut Ilie

Clubul nostru a reziliat,de comun acord,contractul cu antrenorul principal,Costel Ilie! Pe aceasta cale ii dorim succes în cariera!

pentru cel mai bun sezon al Înainde Modelu în Liga 3”, a anunțat clubul pe Facebook.

Constantin Ilie a venit vara trecută la Înainte Modelu

În urmă cu două sezoane, Constantin Ilie a pregătit două echipe din Seria 1 a Ligii 3. Înainte de Sporting Juniorul Vaslui a fost ”principal” la CSM Ceahlăul, pentru o scurtă perioadă de timp, pentru numai șase etape. La Piatra Neamț a avut, inițial, ceva probleme în privința primirii drepturilor financiare, dar în cele din urmă totul s-a reglat.

De-a lungul anilor, Constantin Ilie a mai fost ”principal” al echipelor Atletico Vaslui sau Rapid Suceava. A fost și antrenor secund, la Rapid, Astra, Dunărea Călărași, Concordia Chiajna sau ASA Tîrgu Mureș. Cel mai mult a colaborat de pe această poziție cu Dan Alexa.

Foto: Înainte Modelu

https://liga2.prosport.ro/liga-4/csc-peciu-nou-ca-si-promovata-in-liga-3-dupa-victoria-categorica-de-la-geoagiu-cel-mai-clar-succes-din-mansa-tur-a-barajelor-19275332

https://liga2.prosport.ro/liga-4/au-luat-o-pe-aratura-actiuni-reprobabile-cu-politisti-si-primar-in-prim-plan-la-unul-dintre-barajele-pentru-promovarea-in-liga-3-au-lovit-scuipat-si-insultat-arbitrul-iar-acesta-a-pus-capat-joculu-19275314

https://liga2.prosport.ro/liga-4/mansa-tur-a-barajului-de-promovare-in-liga-3-cele-20-de-jocuri-incep-la-ora-1800-echipa-care-urca-la-masa-verde-in-cel-de-al-treilea-esalon-19275248

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-l-a-achizitionat-pe-fundasul-alex-negrea-19275235

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bucovina-radauti-are-un-nou-antrenor-pe-ovidiu-murariu-19275186

https://liga2.prosport.ro/liga-4/golgheterul-recoltei-danceu-si-capitanul-echipei-cs-socodor-prefateaza-turul-barajului-de-promovare-in-liga-3-19275121

 

Andrei PASCU 18 Jun. 2023, 14:25 Liga 3
Pe aceeași temă