Costel Ilie a devenit rivalul fostului său club! Antrenorul a semnat cu Sporting Juniorul Vaslui și va debuta chiar împotriva CSM Ceahlăul. Cum a reacționat și ce pregătește în iarnă

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2021, 15:47 Liga 3
Costel Ilie a devenit rivalul fostului său club! Antrenorul a semnat cu Sporting Juniorul Vaslui și va debuta chiar împotriva CSM Ceahlăul. Cum a reacționat și ce pregătește în iarnă

Constantin Ilie și-a găsit repede un nou angajament, după ce a reziliat contractul cu CSM Ceahlăul. Va fi chiar adversarul formației din Piatra Neamț, ajungând la un acord cu o altă echipă din Seria 1 a Ligii a 3-a, cu Sporting Juniorul Vaslui.

Constantin Ilie va debuta la Sporting Juniorul Vaslui chiar contra CSM Ceahlăul!

Prezentarea oficială a avut loc joi, 14 octombrie, cu două zile înainte ca Sporting Juniorul Vaslui să joace în etapa a 8-a a Ligii 3, chiar cu CSM Ceahlăul, în deplasare. Partida dintre cele două este programată sâmbătă, de la ora 15:00, și are, așadar, o însemnătate specială pentru antrenorul de 47 de ani.

Anterior experienței de la CSM Ceahlăul, destul de scurtă, unde a fost numit înaintea începerii actualului sezon de Liga 3, Constantin Ilie a îndeplinit funcția de antrenor secund la mai multe echipe, la Rapid, Astra, Dunărea Călărași, Concordia Chiajna sau ASA Târgu Mureș.

”OFICIAL/ Bine ai venit, Costel ILIE, noul antrenor principal al echipei noastre!

Astăzi a fost oficializată colaborarea cu tehnicianul Costel Ilie, care a făcut deja cunoștință cu fotbaliștii noștri.

Costel Ilie nu este străin de Vaslui. El a evoluat ca fotbalist la FC Vaslui, în sezonul 2004-2005, contribuind la promovarea echipei în Liga 1.

Costel Ilie a activat ca antrenor principal sau secund la mai multe echipe din primele trei ligi, ca FC Ceahlăul Piatra Neamț, Rapid CFR Suceava, Atletico Vaslui, ASA Târgu Mureș, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași, Astra și Rapid. La ultimele cinci formații a fost secund în stafful lui Dan Alexa.

Tehnicianul de 47 de ani a antrenat ultima oară pe Ceahlăul Piatra Neamț, echipă pe care o va întâlni Sporting Juniorul Vaslui etapa viitoare, sâmbătă, 16 octombrie, de la ora 15.00.

Mult succes!”, se arată în comunicatul de prezentare, emis de Sporting Juniorul Vaslui.

Costel Ilie anunță o campanie interesantă de transferui la Sporting Juniorul Vaslui, în iarnă 

Sporting Juniorul Vaslui este pe locul 8 în Seria 1 a Ligii a 3-a, în zona retrogradării așadar, dar Ilie este convins că poate scoate echipa de acolo. S-au făcut, deja, planuri pentru perioada de transferuri din iarnă, când se au în vedere câteva veniri de jucători cu experiență:

”Am venit cu gânduri mărețe, cu gânduri bune. Vreau să scoatem echipa cât mai repede din subsolul clasamentului, să acumulăm puncte. Să le dăm încredere acestor tineri jucători, să le dăm plăcerea de a juca și, ușor-ușor, începând din iarnă, să facem câteva achiziții de jucători cu experiență, care să aducă un plus valoare echipei.

Lotul e, cred, cel mai tânăr din cele 10 serii de Liga 3, un lot cu jucători de valoare, care chiar dacă aparent e tânăr, este omogen. Joacă de foarte mult timp împreună, au reale calități jucătorii și mă bazez pe ei.

(N.r . – Despre meciul cu CSM Ceahlăul) La fotbal tot timpul e treabă. Mă întorc la Piatra Neamț ca adversar, e o senzație ciudată, inedită, dar sperăm să ne întoarcem de acolo cu puncte sau punct.

(N.r. – Mesaj pentru suporteri)Să dea Dumnezeu să treacă pandemia cât mai repede și îi așteptăm în număr cât mai mare la stadion.”

Sporting Juniorul Vaslui și CSM Ceahlăul, vecine de clasament 

Sporting Juniorul Vaslui este pe locul 8 în Seria 1 a Ligii a 3-a, cu numai 6 puncte după șapte meciuri. A obținut o victorie, trei egaluri și patru înfrângeri, având un golaveraj de cinci goluri marcate și nouă primite.

CSM Ceahlăul, adversara formației din Vaslui din etapa a 8-a, e imediat deasupra ei, pe locul 7, cu 8 puncte.

Foto și video: Sporting Juniorul Vaslui

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-s-a-intors-acasa-primaria-hunedoara-si-cs-hunedoara-au-finalizat-procedurile-de-achizitie-si-inregistrare-a-marcii-cunoscutului-club-19205127

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/meciul-minaur-u-craiova-din-optimile-cupei-romaniei-se-disputa-la-baia-mare-maramuresenii-inchiriaza-nocturna-mobila-de-ce-nu-s-ar-fi-putut-juca-in-banie-exclusiv-19205119

https://liga2.prosport.ro/seria-1/romania-u18-a-terminat-pe-locul-3-turneul-celor-4-natiuni-in-ultima-zi-a-competitiei-tricolorii-au-invins-turcia-u18-19205047

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fara-nicolae-croitoru-pe-banca-poli-timisoara-a-fost-invinsa-de-ghiroda-intr-un-amical-jucat-la-covaci-lucian-dobre-se-pare-ca-nu-au-fost-probleme-fizice-19204810

Răzvan STÎNGĂ 15 Oct. 2021, 15:47 Liga 3
Pe aceeași temă