Mostiștea Ulmu se mută la București, după ce stadionul din Călărași, unde juca din această vară, a fost închiriat de o echipă din Liga 1

Liga2.ro 10 Oct. 2020, 12:17 Liga 3
Mostiștea Ulmu se mută la București, după ce stadionul din Călărași, unde juca din această vară, a fost închiriat de o echipă din Liga 1

Mostiștea Ulmu, echipă din județul Călărași care activează în Liga 3, nu-și va mai disputa meciurile de pe teren propriu pe stadionul ”Ion Comșa” din Călărași, acolo unde se mutase în vară, fiindcă propria arenă a intrat într-un proces de modernizare. Trupa finanțată de Vasile Tîrșolea va juca, mai nou, la București, în Pantelimon, lângă stadionul echipei de Liga 2 Metaloglobus.

Patru meciuri a jucat Mostiștea Ulmu pe stadionul din Călărași

După ce a jucat pe stadionul din Călărași meciul de baraj de promovare în Liga 2 cu Unirea Slobozia (0-2), apoi partidele cu Axiopolis (3-3) și CS Afumaţi (0-1) din noul sezon al Ligii 3, cât și jocul din turul 3 al Cupei României cu Unirea Slobozia (3-1), Mostiștea Ulmu a fost nevoită să își găsească o nouă arenă unde să își dispute meciurile de pe teren propriu.

Academica Clinceni se ”mută” la Călărași, Ulmu pleacă la București

Pe lângă Dunărea Călărași, care își dispută meciurile din Liga 2 pe ”Ion Comșa”, arena a fost închiriată de formația din Liga 1 Academica Clinceni pentru următoarele trei partide din campionat, pentru 5.000 de euro per joc, astfel că Ulmu a trebuit să își caute un al stadion.

A găsit la București, la baza sportivă ”Ion Țiriac”, din cartierul Pantelimon, unde este terenul sintetic Voința, aflat chiar lângă arena celor de la Metaloglobus. Primul meci pentru echipa din comuna Ulmu pe acest teren din Capitală va avea loc astăzi, de la ora 15:00, în compania celor de la CSM Oltenița, în etapa a 5-a a sezonului.

Pentru a juca la Călărași, Mostiștea plătea 8.000 de lei pe meci, deci mai puțin de 2.000 de euro.

Mostiștea Ulmu a rămas fără antrenorul Mihai Ionescu

Mostiștea Ulmu se află pe locul 6 în clasamentul Ligii 3, Seria 3, după primele patru etape desfășurate în acest sezon, în care a obținut doar cinci puncte. Lider este CS Afumați (12 puncte), iar pe locul 2 se află o altă formație din județul Călărași, Înainte Modelu (9 puncte).

Ulmu s-a calificat în faza următoare a Cupei României după ce a învins-o, miercuri, pe divizionara secundă Unirea Slobozia, cu 3-1, într-un meci jucat la Călărași.

Mostiștea a rămas fără antrenor, după demisia lui Mihai Ionescu. Acesta a renunțat la contract după ultima partidă din campionat, remiza din deplasarea de la Viitorul Constanța 2, scor 0-0.

Articol și foto de Cătălin Nițu / Mostiștea Ulmu

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-afumati-a-simtit-cooperativa-la-ultimele-doua-meciuri-jucate-contra-celor-de-la-mostistea-ulmu-si-trage-un-semnal-de-alarma-catre-cca-coincidenta-remarcata-de-ilfoveni-la-cele-do-19150293

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dunarea-calarasi-imparte-stadionul-cu-mostistea-ulmu-cat-plateste-patronul-echipei-din-liga-3-pentru-un-meci-organizat-pe-ion-comsa-19147034

 

Liga2.ro 10 Oct. 2020, 12:17 Liga 3
Pe aceeași temă