Misiune imposibilă pentru Conpet Cireșu în deplasarea de la Berceni!

29 Mar. 2012, 07:24 Liga 3
Misiune imposibilă pentru Conpet Cireșu** în deplasarea de la Berceni!

După două rezultate de egaligalitate consecutive (0-0 la Comprest GIM București și 1-1 acasă cu CS Balotești), pentru Conpet Cireșu urmează acum primul examen dificil din actualul retur al ligii a III-a: o deplasare pe terenul echipei ACS Berceni!

Având în vedere faptul că în meciul din tur de la Ianca, ACS Berceni a câștigat (numai) cu 4-0, se poate spune că și acum echipa antrenată de Vasile Darie și Ionel Ivan se poaste considera ca fiind o victimă sigură (în procent de 99,9%) și în meciul retur. Nu de alta, dar gazdele „cireșarilor” sunt pe locul patru cu 30 de puncte, din 15 partide, și au pierdut până acum numai trei jocuri, în timp ce Conpet Cireșu se află pe locul 12, cu 16 puncte, dar din 16 partide: 4 victorii, 4 egaluri, și 8 înfrângeri!

Cu toate acestea, Vasile Darie este mai mult decât circumspect: „Este un meci ca oricare altul pentru noi. Este adevărat că nu ni se dă absolut nicio șansă în a câștiga vreun punct, dar noi încercăm să furnizăm o mare surpriză! Iar în cazul în care vom pierde, nu va fi nicio nenorocire, pentru că întâlnim o echipă foarte puternică. Dar, vă repet: mergem la Berceni să jucăm fotbal, pentru că nu avem absolut nimic de pierdut, iar meciul de acolo nu l-am trecut încă, cel puțin eu, la capitolul eșecuri, însă nu se știe niciodată! Așa că ne ducem la Berceni să jucăm, nu să stăm capra, iar ce va ieși va rămâne de văzut!”, a spus tehnicianul de la Conpet Cireșu.

Pentru meciul cu ACS Berceni, antrenorii brăileni nu-l pot folosi pe Costache, accidentat în partida din etapa trecută cu CS Balotești, situație în care Vasile Darie și Ionel Ivan ar putea trimite pe teren următoreare formație probabilă: Stoica – Grozea, Ilie, Cotigă, Moldoveanu – Percă, Olenic, Dima – Oprea, Stoian, Crăciun.

Celelelate partide ale etapei a 18-a, din cadrul seriei a doua a ligii a treia la fotbal sunt următoarele:

CS Tunari – CS Afumați
Comprest GIM București – Dunărea Călărași
CS Voluntari – CS Ștefănești
Unirea Slobozia – Viitorul Axintele
CS Balotești – Rapid II București
Eolica Baia – CS Eforie 3-0
Viitorul Chirnogi
sta pentru că Phoenix Ulmu s-a retras din campionat pe parcursul turului.

Articol scris de Valentin CONSTANTINESCU

29 Mar. 2012, 07:24 Liga 3
Pe aceeași temă