S-a schimbat iar antrenorul la Minerul Ocna Dej. L-a ofertat pe Dănuț Șomcherechi, care ajunge la al treilea mandat

Andrei PASCU 23 Apr. 2024, 12:55 Liga 3
S-a schimbat iar antrenorul la Minerul Ocna Dej. L-a ofertat pe Dănuț Șomcherechi, care ajunge la al treilea mandat

Dănuț Șomcherechi s-a întors la Minerul Ocna Dej! După câteva luni de pauză, clubul din Liga 3 reziliind acordul cu antrenorul în luna decembrie, conducerea a decis să apeleze din nou la el, să îl aducă în locul lui Dan Roman, care în practică, se pare, era antrenor al echipei deși figura în acte ca manager tehnic.

Este al treilea mandat al lui Șomcherechi, în vârstă de 51 de ani, pe banca echipei clasate pe locul 6, ultimul, în play-out-ul Seriei 10 din Liga 3.

Dănuț Șomcherechi, al treilea mandat la Minerul Ocna Dej

Dănuț Șomcherechi revenea la Minerul Ocna Dej în luna martie 2023, după aproape un an, după ce era dat afară în luna aprilie 2022, când pierdea primul meci din play-off-ul de promovare în Liga 2 al stagiunii 2021/2022. La începutul anului trecut, el nu a revenit pe poziția de antrenor în primă fază, ci pe cea de director tehnic.

Abia apoi, în iulie 2023, a fost numit antrenor principal, în locul lui Tiberiu Bălan. Însă, în luna decembrie Șomcherechi a reziliat contractul cu formația din Seria 10 din Liga 3, acordul fiind încheiat de comun acord. Se pare că experiențele de până acum nu l-au făcut să decline o nouă ofertă din partea ultimei clasate în Seria 10 a Ligii 3, în play-out, pentru că a dat curs propunerii.

Minerul Ocna Dej, o echipă destul de activă pe pagina de Facebook, nu a comunicat revenirea lui Dănuț Șomcherechi, numai că l-a trecut în dreptul antrenorului la ultimele două meciuri din campionat. Din păcate pentru divizionara a treia, ambele au fost pierdute, deplasarea cu Olimpia MCMXXI Satu Mare, scor 1-2, și partida cu Minaur Baia Mare, tot din deplasare, scor 0-1.

Minerul Ocna Dej, ultimul loc în play-out-ul Seriei 10 din Liga 3

Minerul Ocna Dej se află, în urma a patru meciuri scurse din play-out, pe locul 6, ultimul, în Seria 10 din Liga 3, cu 20 de puncte, în urma trei înfrângeri și o victorie.

Minerul Ocna Dej are de recuperat un punct față de locul 5, Olimpia MCMXXI Satu Mare, dar este cu două puncte sub locul 4, Minaur Baia Mare. Următorul meci pentru formația lui Dănuț Șomcherechi va avea loc pe teren propriu, contra Lotus Băile Felix, ocupanta locului 2, cu 31 de puncte, aflată la egalitate cu liderul CSM Victoria Carei.

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/observatorul-de-arbitri-a-arbitrat-meciul-dunarea-giurgiu-cs-dinamo-4-1-19313223

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cosmin-iuhas-s-a-despartit-de-csm-olimpia-satu-mare-19313206

https://liga2.prosport.ro/liga-3/planuri-si-strategii-pentru-fotbalul-falimentar-brasovean-19313180

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csu-alba-iulia-se-desparte-de-bruno-vienescu-19313172

Andrei PASCU 23 Apr. 2024, 12:55 Liga 3
Pe aceeași temă