Marian Ghenu : „Îi vom da credit în continuare antrenorului Nelu Manea”

15 Dec. 2008, 15:46 Liga 3

Aflată într-o perioadă nefastă din punct de vedere financiar, Progresul pierde jucători pe bandă rulantă. Astfel că și cei de la ASC Berceni sunt interesați să cumpere jucători de la echipa din Cotroceni.

 

“Suntem în tratative cu conducerea clubului bancar și cu cei de la Snagov pentru achiziționarea unor jucători, pentru a ne putea întări.Suntem interesați de aducerea a 4-5 jucători la echipă, dintre care doi sunt juniori. În afară de postul de portar, căutăm soluții pentru toate compartimentele” a declarat Nelu Manea, antrenorul echipei din Berceni.

 

Consiliul Local în frunte cu primarul comunei Berceni, Marian Ghenu, a decis să continue colaborarea cu antrenorul Nelu Manea și în returul de campionat.

 

„Suntem deciși în a-i da crezare în continuare domnului Nelu Manea, pe banca tehnică și în acest retur de campionat. Cu ajutorul Consiliului Local sperăm ca până la sfârșitul ediției de campionat, echipa să ocupe un loc cât mai bun în clasament, pentru a nu avea emoții. În mod sigur din retur ne vor părăsi 5 jucători, deoarece nu au putut face față regulilor impuse de antrenor.”, a declarat Marian Ghenu, primarul comunei Berceni.

 

Articol scris de Andi Sârbu
 

15 Dec. 2008, 15:46 Liga 3
Pe aceeași temă