Jiul Petroșani a făcut cinci achiziții în pauza de iarnă. Printre ei, un portar de la Unirea Constanța și un mijlocaș cu două prezențe în SuperLigă

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 16:03 Liga 3
Jiul Petroșani a făcut cinci achiziții în pauza de iarnă. Printre ei, un portar de la Unirea Constanța și un mijlocaș cu două prezențe în SuperLigă

Cu șanse teoretice la play-off, Jiul Petroșani, locul 5 în Seria 7 din Liga 3, a reușit câteva mutări importante în această iarnă, după ce și-a numit un nou antrenor, pe Flavius Boroncoi.

Câțiva dintre cei veniți la Jiul Petroșani au sosit de la formații din prima ligă. În total, clubul din Liga 3 a trecut cinci jucători în dreptul noutăților.

Jiul Petroșani, cinci achiziții. Printre ei, un portar de la Unirea Constanța

Printre ei se află și Mario Popescu, portar în vârstă de 18 ani, sosit sub formă de împrumut de la FCSB, după ce în prima parte a sezonului a fost sub contract cu Unirea Constanța, unde a fost cedat tot pe perioadă determinată de timp. A prins doar un meci la Unirea Constanța în Liga 2, club care e la un pas de desființare.

Tot din SuperLiga României a venit și Răzvan Covaci, mijlocaș împrumutat de la Campionii FC Argeș, în vârstă de 19 ani. Însă, el a și prins două meciuri în acest sezon de primă ligă pentru formația piteșteană, adunând 17 minute în duelurile cu Rapid și U Craiova 1948 SA, din startul sezonului.

Ceilalți trei jucători ajunși în această iarnă la Jiul Petroșani sunt Adrian Tănăsoiu (mijlocaș, 25 de ani, ex Pandurii Târgu Jiu), Dragoș Jisa (portar, 19 ani, împrumutat de la Universitatea Cluj) și Darius Dobrean (19 ani, ex AFC Odorheiu Secuiesc).

Jiul Petroșani reia campionatul cu liderul seriei

Campionatul de Liga 3 se va relua în data de 10 martie, iar Jiul Petroșani mai are de disputat trei meciuri în campionatul regular, cu CSM Deva (deplasare), Gilortul Târgu Cărbunești (acasă) și Aurul Brad (deplasare).

Jiul Petroșani a adunat 27 de puncte după 15 meciuri, în urma a opt victorii, trei egaluri și patru eșecuri. E la 12 puncte de locul 1, CSM Deva, și la șapte puncte de locul 2, ACSO Filiași.

Pe lângă faptul că s-a despărțit de antrenorul George Zima la finalul anului trecut, Jiul Petroșani l-a pierdut și pe golgheterul George Dănăilă, care s-a înțeles cu liderul CSM Deva.

Foto: Jiul Petroșani

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-victorie-cu-3-1-in-amicalul-cu-petrolul-potcoava-19260564

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-victorie-in-meciul-amical-cu-csm-sighetu-marmatiei-19260550

https://liga2.prosport.ro/liga-3/daniel-novac-a-schimbat-echipa-in-liga-3-19260546

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-ia-imprumutat-pe-kayondo-mahadi-mahrez-si-cosmin-ciocoteala-19260527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/condusa-cu-3-0-la-pauza-csc-dumbravita-a-intors-spectaculos-scorul-si-a-castigat-amicalul-cu-csc-ghiroda-si-giarmata-vii-cosmin-stan-multumit-si-de-jocul-din-prima-repriza-19260518

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rezervele-au-adus-cea-mai-clara-victorie-a-iernii-pentru-viitorul-pandurii-calin-cojocaru-dupa-jocul-cu-flacara-horezu-sunt-multumit-ca-nu-am-mai-luat-gol-19260514

 

Andrei PASCU 17 Feb. 2023, 16:03 Liga 3
Pe aceeași temă