Ionuț Moșteanu, noul antrenor al Forestei Suceava! Lotul de jucători a suferit modificări, 10 fotbaliști aduși de la o adversară din sezonul trecut

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 17:38 Liga 3
Ionuț Moșteanu, noul antrenor al Forestei Suceava! Lotul de jucători a suferit modificări, 10 fotbaliști aduși de la o adversară din sezonul trecut

Foresta Suceava și-a numit un nou antrenor, pentru abordarea următorului sezon de Liga 3. Alegerea conducerii, Ionuț Moșteanu (45 de ani), care a și trecut la treabă și a condus primul antrenament.

Ionuț Moșteanu a antrenat ultima dată Campionii FC Argeș 

Ionuț Moșteanu era liber de contract de la finalul anului trecut, din noiembrie, când a încetat colaborarea cu Campionii FC Argeș. Preluase funcția de ”principal” în luna octombrie 2020, dar activa la formația din Pitești din octombrie 2019, prin ocuparea poziției de antrenor secund.

Ionuț Moșteanu a mai fost până acum ”secund” la Concordia Chiajna, Universitatea Craiova, FC Vaslui, Poli Iași sau CFR Cluj,

Bun venit, Ionuț Moșteanu!

Foresta Suceava va da startul pregătirii pentru noul sezon începând cu ziua de luni, iar prima mutare a clubului nostru este cooptarea lui Ionuț Moșteanu ca antrenor principal.

Fost jucător la Metalul București, Onești, FC Vaslui, Bucovina Suceava sau CS Otopeni, Ionuț Moșteanu a condus echipe de Liga 1 precum FC Argeș și FC Vaslui, fiind și secund pe banca formațiilor Universitatea Craiova, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu și Poli Iași.

Îi urăm multe realizări alături de galben-verzi!”, se arată pe pagina de Facebook a clubului, ACS Foresta Suceava Oficial.

Foresta Suceava a luat 10 jucători de la Sporting Juniorul Vaslui 

Foresta Suceava nu a schimbat doar stafful tehnic după ce a ratat promovarea în Liga 2, la finalul stagiunii precedente. Și lotul de jucători a suferit modificări, iar în ceea ce privește lista venirilor, nu mai puțin de 10 fotbaliști au sosit de la o singură echipă, Sporting Juniorul Vaslui (Ionuț Ailenei, Alexandru Dohotaru, Ștefan Ștefanovici, Andrei Mihai, Marcel Chiorean, Ionel Codreanu, Octavian Cracea, Iustin Oblesniuc și Leonid Gherase). Formația din Vaslui i-a fost chiar adversară în ultimul campionat, în Seria 1.

La prima ședință de pregătire, lotul Forestei Suceava a însumat 27 de de jucători:

Portari: Ionuț Ailenei, Alexandru Dohotaru
Fundași: Oluwaseun Agbomoniyi , Alexandru Crap, Ștefan Ștefanovici,  Ovidiu Costache, Andrei Mihai, Marcel Chiorean, Karime Makongo, Tudor Cârlan.
Mijlocași: Iosif Netbai, Vlad Cimbru, Lucian Sîncelean, Darius Vultur, Jordan Atouba, Jude, Samson, Ruslan Chelari, Ilie Marian, Ciprian Hostiuc, Ionel Codreanu, Octavian Cracea, Iustin Oblesniuc.
Atacanți: Robert Martin, Chika Odoh, Sherghei Trofan, Leonid Gherase.

Foresta Suceava a programat șapte meciuri amicale 

Foresta Suceava s-a reunit luni, 12 iulie, dar a programat deja primele partide amicale. Va juca împotriva: Șomuz Fălticeni (21 iulie), CSM Ceahlăul (24 iulie), SC Oțelul (30 iulie), Știința Miroslava (7 august), Aerostar Bacău (11 august), Dante Botoșani (14 august), Șomuz Fălticeni (20 august).

Foto: ACS Foresta Suceava Oficial

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Jul. 2021, 17:38 Liga 3
Pe aceeași temă