Înjurat de gazde, centralul Vizireanu a părăsit terenul la amicalul dintre Gloria Buzău și CS Ștefănești!

Mihai Andries 08 Feb. 2013, 11:04 Liga 3

Amicalul de miercuri dintre Gloria Buzău și CS Ștefănești a avut parte de un moment neplăcut provocat de jucătorii gazdelor. În minutul 20, la scorul de 1-0 pentru Gloria, centralul Vizireanu din Buzău a acordat un penalty oaspeților, transformat de Damaschin. Gazdele nu au apreciat decizia cavalerului fluierului înjurându-l cu acest prilej. Nemulțumirea acestora a continuat, injuriile venind și de pe margine, astfel că la un moment, după circa 10 minute de la acea fază, Vizireanu a părăsit terenul supărat refuzând să mai arbitreze.

Sătul să mai suporte injuriile aduse, centralul s-a îndreptat spre mașina personală din parcare și a vrut să plece de tot. „Am venit să arbitrez gratis aici, deși nu eram liber și așteptam măcar să fiu tratat cu bun simț și nu înjurat de familie în ultimul hal „ ar fi fost cuvintele spuse de arbitru când a părăsit terenul. A fost nevoie de intervenția președintelui Gloriei, Dan Tulpan și a antrenorului Marian Roșu, pentru a-l convinge pe Vizireanu să revină pe teren după minute bune de discuții cu acesta.

Partida a continuat după acest incident regretabil, însă s-a terminat prost pentru Gloria Buzău, după ce Ștefăneștiul a înscris de trei ori la rând, mărindu-și avantajul la 4-1. Revenirea din final a buzoienilor a fost tardivă, meciul încheindu-se cu victoria la limită a ilfovenilor, scor 4-3

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 08 Feb. 2013, 11:04 Liga 3
Pe aceeași temă