Gică Mihali, încrezător dar și realist după ce a preluat Dunărea Călărași: ”Rugămintea e să ne acordați puțină răbdare, să nu fiți aspri cu noi”. Strategia perioadei de transferuri

Răzvan STÎNGĂ 01 Jul. 2022, 17:07 Liga 3
Gică Mihali, încrezător dar și realist după ce a preluat Dunărea Călărași: ”Rugămintea e să ne acordați puțină răbdare, să nu fiți aspri cu noi”. Strategia perioadei de transferuri

Gheorghe Mihali și-a găsit repede un contract în fotbalul profesionist, la o zi după ce a anunțat că pleacă de la Dinamo pentru că nu îi mai convine statutul de ”interimar”. Mihali a semnat cu Dunărea Călărași și are încredere că poate readuce echipa în Liga 2.

Dunărea Călărași a retrogradat în sezonul trecut, în Liga 3, dar va continua activitatea chiar dacă problemele financiare nu sunt deloc mici, ba din contră. Mihali a acceptat oferta pentru că a fost convins de condițiile de pregătire în primul rând, ce-i drept ale unei echipe care nu în urmă cu foarte mulți ani era în Liga 1.

Gheorghe Mihali, impresie după ce a devenit antrenor al echipei Dunărea Călărași: ”E nevoie să aducem trei-cinci jucători din altă parte”

Gheorghe Mihali nu încearcă să se mintă singur, lucru recunoscut în momentul prezentării, și a declarat că lotul din acest moment al Dunării Călărași, unul necunoscut spațiului public, are nevoie de anumite îmbunătățiri. El va încerca să aducă anumiți jucători pentru a crește nivelul valoric al echipei.

Până la startul Ligii 3, Gheorghe Mihali speră să facă o echipă competitivă la Dunărea Călărași.

Este o mare provocare pentru mine. Sunt aici pentru a încerca să formăm o echipă bună, un lot competitiv cu mulți călărășeni. Vom aduce și alți jucători dar baza o vom avea de aici. Condiții avem. Ce s-a întâmplat până acum la Călărași nu mă interesează și vom începe alt drum. Să ne acordați puțină răbdare. Voi face tot ce depinde de mine și de staff să formăm o echipă bună la Călărași.

Sigur, e nevoie să aducem trei-cinci jucători din altă parte, dar baza, nucleul jucătorilor să fie de aici. Echipa asta a fost în Liga 1. Ccum trebuie să începem un alt drum.

Avem un teren de antrenament, condiții bune de cazare, tot. Problema e să încercăm să facem o echipă bună, pentru că știu că sunteți pretențioși. Rugămintea mea ar fi următoarea, să ne acordați puțină răbdare, să nu fiți aspri cu noi.

Vă asigur că vom face tot ce depinde de mine și de stafful meu să facem o echipă bună la Călărași”, a declarat Mihali, conform Ediție și Arena Media.

Gheorghe Mihali și-a format și stafful tehnic. Dunărea Călărași continuă colaborarea cu sponsorul tehnic Acerbis

Gheorghe Mihali și-a conturat și stafful tehnic la Dunărea Călărași, iar ”secund” va fi chiar precedentul ”principal” al echipei, Marius Păun. Antrenor cu portarii va fi Gabriel Popa.

Chiar dacă a picat în Liga 3, Dunărea Călărași a anunțat o colaborare cu Acerbis, care va fi sponsorul tehnic în continuare. Echipamentele vor păstra detaliile clasice ale echipei, urmând ca acela de teren propriu să fie format din tricou galben și pantaloni albaștri.

De partea cealaltă, echipamentul de teren străin, de deplasare, va avea tricou albastru, iar ținutele portarilor vor fi verzi.

Foto: Dunărea Călărași

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 01 Jul. 2022, 17:07 Liga 3
Pe aceeași temă