Galda învinge Sebișul și ia prima opțiune la promovare în Seria 4. Paul Ciucă: „Visăm la asta! Dorm o noapte pe teren dacă ajungem în Liga 2”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 14:57 Liga 3

Industria Galda de Jos a câștigat sâmbătă, la limită, scor 1-0, derby-ul de pe teren propriu cu Național Sebiș și s-a cocoțat pe locul 1 în Seria a 4-a din Liga a 3-a. Unicul gol al partidei a fost marcat de Silviu Mureșan, în minutul 58, iar echipa antrenată de Paul Ciucă rămâne invincibilă de 11 etape.

Parcursul foarte bun al Industriei Galda din acest sezon îi face pe jucătorii micuței echipe din județul Alba, care se confruntă și cu probleme financiare, să spere la promovare istorică în liga a secundă.

„Ne bucurăm că am învins echipa de pe locul întâi și trăim momentul. Am fost mai buni decât Sebișul, mai în priză, primii la minge și ne-a ieșit pe teren ceea ce ne-am dorit și tactic. Nu ne-am propus să promovăm, însă după acestă etapă putem spune că visăm și nu ne dăm la o parte dacă reușim. Suntem realiști, nu ne facem mari speranțe, avem cel mai greu program dintre echipele din față. Jucăm, știm că etapa viitoare avem derby la Ighiu, dar dacă o să ajungem în Liga a 2-a o să dorm o noapte pe teren, așa cum le-am spus băieților”, a declarat antrenorul Paul Ciucă, echipa sa evoluând fără bani în acest retur.

„În etapele anterioare, după o victorie la Giarmata, primarul mi-a spus că începe să aibă emoții, mai în glumă, mai în serios, emoții pentru banii cuveniți la achitarea primelor, la faptul că suntem la promovare, i-am spus că fiecare influență de acest gen, negativă într-o anumită proporție, nu face bine. Noi trebuie să scoatem rezultate”, a mai spus Ciucă, antrenorul momentului în Seria a 4-a.

În ultimele cinci etape, echipa din Galda de Jos va evolua cu Performanța Ighiu (locul 7, deplasare), CSM Lugoj (locul 6, acasă), Ripensia (locul 2, deplasare), CSM Școlar Reșița (locul 4, acasă) și UTA Bătrâna Doamnă II (locul 14, deplasare).

INDUSTRIA GALDA – NAȚIONAL SEBIȘ 1-0 (0-0)
Silviu Mureșan 58′

Căt. Ștef – Olar, Al. Man, Haiduc, Boancă – Vonya – G. Goronea (Rodean 66′), D. Lupșan, Cernea (Frențiu 87′), S. Mureșan (Costea 75′) – R. David (Cioară 76′)
Rezerve neutilizate: Iancău – P. Man, Savin
Antrenor Paul Ciucă

D. Munteanu – Cr. Kilin (Stupu 64′), Bîrsănel, Basic, Siminic – Avramescu, C. Suciu (Cocină 87′) – Săulescu (Pirtea 81′), Velici, Iuga – Tulcan (Susan 74′)
Reyerve neutilizate: Fișteag – Rosenblum, Fuchs
Antrenor Călin Cojocaru

Articol și foto de Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 24 Apr. 2017, 14:57 Liga 3
Pe aceeași temă