Surprize, surprize pentru Mihai Stere. A fost emoționat de gestul clubului său, Olimpic Zărnești, pus la cale prin intermediul unui arbitru din Liga 2

Adi MARICA 10 Nov. 2023, 13:37 Liga 3

La antrenamentul de miercuri al echipei Olimpic Zărnești, antrenorul Mihai Stere a avut parte de surpriză din partea jucătorilor, conducătorilor și suporterilor cu ocazia zilei onomastice de Sfinții Mihail și Gavril.

”Încă de la finalul săptămânii trecute ne gândeam ce cadou să-i facem lui Mihai Stere cu ocazia Sfinților Mihail și Gavril. Soția și fata mea au venit cu idea să apelăm la Claudiu Șchiopeț, «Băiatul cu surprize» și așa am demarat planul. Stere nu a bănuit nimic, chiar a avut parte de o mare surpriză”, a spus președintele clubului Olimpic Zărnești, Bogdan Chirițescu.

Tort, șampanie și un mesaj emoționant pentru Mihai Stere prin intermediul ”Băiatului cu surprize”, un arbitru din Liga 2

Chiar înaintea antrenamentului, Stere a primit pe teren un tort cu mesajul ”cel mai bun antrenor”, o sticlă de șampanie, iar ”intermediarul” a citit și un mesaj din partea celor care au plănuit surpriza.

”Au trecut anii de când suntem împreună. Au fost momentele grele din pandemie când am început proiectul de la Zărnești, dar și clipele de neuitat de la stadionul Obor din Sibiu când am reușit o promovare istorică în Liga 3. Au fost și nopțile nedormite din primăvara acestui an când ne zbăteam în subsolul clasamentului Ligii a 3-a și am ajuns la momentele fericite de acum în în care forțăm pătrundea în play-off. Întreaga suflare fotbalistică a Zărneștiului, de la jucători, suporteri și conducere îți dorește un sincer la mulți ani și cât mai multe performanțe sportive alături de noi”, a fost mesajul transmis pe teren de ”Băiatul cu surprize”, arbitrul Claudiu Șchiopeț, arbitru asistent în lotul de Liga 2.

Mihai Stere, vizibil emoționat de surpriză

Mihai Stere a fost vizibil emoționat de această surpriză de care a avut parte.

”Vă mulțumesc mult de tot, este o surpriză foarte mare, dar sper ca sâmbătă, la meciul cu ACS Kids Tâmpa, să îmi faceți o surpriză și mai mare și să câștigăm cele trei puncte. Vă mulțumesc mult de tot”, a spus Mihai Stere.

Stere este din 2020 la Olimpic Zărnești

După o carieră frumoasă ca fotbalist la Farul, FC Brașov, Concordia Chiajna, FCM Târgu Mureș și Corona Brașov, Mihai Stere (47 de ani) s-a apucat de antrenorat în vara lui 2015, atunci când a fost ”secundul” lui Cosmin Bodea și apoi al lui Adrian Szabo la FC Brașov.

La începutul lui 2016, Stere a fost principal la FC Brașov în Liga a 2-a pentru doar patru etape. A revenit ca ”principal” la Precizia Săcele, echipă cu care a câștigat faza județeană a Cupei României în 2018.

La Olimpic Zărnești este antrenor de la începutul lui 2020. În vara lui 2022, Olimpic Zărnești a promovat în Liga a 3-a, iar în sezonul trecut echipa s-a salvat de la retrogradare după un play-out plin de suspans.

În acest sezon, Olimpic Zărnești este revelația Seriei a 5-a din Liga 3. Echipa zărneșteană se află pe locul 3 după 11 etape, cu 23 de puncte și este cea mai ofensivă echipă, cu 34 de goluri marcate. Sâmbătă, de la ora 14:00, echipa din Zărnești va juca pe teren propriu în etapa a 12-a, cu Kids Tâmpa Brașov, ocupanta locului 5, cu 19 puncte. Lider în Seria a 5-a este Olimpic Cetate Râşnov, cu 25 de puncte, tot atâtea câte are și a doua clasată AFC Câmpulung Muscel.

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/fc-brasov-o-noua-depunctare-primita-de-la-frf-din-cauza-ligitiilor-19292315

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/legendarul-ioan-naghi-a-implinit-69-de-ani-file-de-poveste-cu-florea-dumitrache-nicolae-pescaru-sau-razvan-lucescu-si-previziune-sumbra-pentru-fotbalul-brasovean-19292273

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u19-disputa-meciuri-amicale-in-spania-19292323

https://liga2.prosport.ro/special/juniori/steaua-da-cei-mai-multi-jucatori-in-lotul-romaniei-u18-19292320

https://liga2.prosport.ro/nationale/romania-u17-incepe-preliminariile-pentru-euro-2024-19292305

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tiberiu-serediuc-noua-experienta-in-liga-3-la-minaur-baia-mare-19292252

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vladut-mocanu-de-la-rapid-brodoc-campion-mondial-la-minifotbal-cu-nationala-romaniei-19292246

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gabi-paraschiv-are-probleme-in-campionat-cu-flacara-moreni-19291896

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-csm-ramnicu-sarat-jucat-in-conditii-rele-19291721

Adi MARICA 10 Nov. 2023, 13:37 Liga 3
Pe aceeași temă