FOTO | Eveniment caritabil pe străzile din Piatra Neamț. CSM Ceahlăul a intrat la joc într-un amical cu echipa de futsal a orașului și a dat o mână de ajutor

Andrei PASCU 14 Dec. 2020, 14:45 Liga 3

Evenimentul ”Fotbal cu… Jucării pentru copii” organizat de autoritățile din Piatra Neamț a ajuns la ediția a treia. În ciuda problemelor create de pandemie, acțiunea s-a repetat și acum, dar nu a mai avut loc în sală, ci pe o stradă din centrul orașului.

CSM Ceahlăul, echipa din Liga 3, și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, clubul de futsal al orașului, au strâns jucării pentru copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă ”Alexandru Roșca” Piatra Neamț.

La eveniment au participat aproximativ 100 de oameni 

Evenimentul a avut loc duminică la prânz și au luat parte aproximativ 100 de persoane. Pentru că spectacolul s-a desfășurat în aer liber, de această dată nu s-au mai aruncat jucării pe teren după marcarea primului gol, așa cum ”prevedea” tradiția. Cei care au dorit să doneze jucătorii și dulciuri au putut să le lase într-un spațiu special amenajat de organizatori.

Evenimentul are loc la inițiativa DJST Neamț (Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț).

Jucăriile de pluș sunt pentru a fi aruncate pe teren și apoi strânse pentru a fi date copiilor de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă Alexandru Roșca Piatra Neamț, altfel de jucării, dar și dulciuri, pot fi lăsate de doritori într-un loc amenajat special lângă terenul pe care va avea loc partida demonstrativă. Vor ajunge la aceeași unitate.

Mulțumim pentru sprijin cluburilor CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Futsal Ceahlăul Piatra Neamț, arbitrilor din cadrul Comisiei Județene de Arbitri Neamț arondată AJF Neamț, Primăriei Piatra Neamț, Direcției de Sănătate Publică Neamț, Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț, Poliției Locale Piatra Neamț”, a transmis DJST Neamț.

Foto: FRF

 

Andrei PASCU 14 Dec. 2020, 14:45 Liga 3
Pe aceeași temă