Flavius Stoican va juca azi în derby-ul cu CS Ineu

17 Apr. 2009, 13:25 Liga 3
Flavius Stoican va juca azi în derby-ul cu CS Ineu

După ce etapa trecută a urmărit din tribună cum Minerul Mehedinți este egalată în prelungiri partidei de la Vânju Mare de liderul Fortuna Covaci, Flavius Stoican a primit drept de joc pentru meciul cu ocupanta locului secund CS Ineu.
 

Al doilea meci consecutiv al echipei mehedințene pe propriul teren aduce și debutul jucătorului Flavius Stoican pentru clubul cu sediul la Valea Copcii, însă nu din postura de titular.

 

„Chiar dacă e vorba de eșalonul trei, nu sunt pregătit fizic să pot juca un meci întreg. În funcție de cum decurge rezultatul, voi decide minutul în care voi intra pe teren, precum și postul pe care voi evolua. Practic, acesta va fi primul meu meci oficial, atât ca jucător, cât și ca antrenor, fiindcă săptămâna trecută am fost mai mult plecat să-mi rezolv problemele legate obținerea actelor și n-am participat la alcătuirea echipei pentru jocul cu Fortuna Covaci. Acum, echipa are un nou meci greu, dar sper să debutez cu o victorie, prin care să mai păstram șanse la promovare. Personal, îmi doresc numai victorii până la finele acestui sezon. Între timp, aștept o derogare pentru a putea fi, și oficial, antrenor al echipei”, a spus mehedințeanul Flavius Stoican.

 

Ca fotbalist, Stoican n-a mai jucat un meci oficial din 19 martie 2008, când a primit cartonașul roșu în minutul 44 al partidei Dinamo București – Poli Iași (2-1), după care și-a reziliat contractul cu echipa la care a plecat, în 2002, de la Universitatea Craiova.
 

 

Partida Minerul Mehedinți – CS Ineu se va disputa în această după amiază, pe terenul de la Vânju Mare, cu începere de la ora 17.
 

 

Articol scris de Mircea OGLINDOIU

17 Apr. 2009, 13:25 Liga 3
Pe aceeași temă