Feroviarii încă speră la Liga a II-a!

20 Jul. 2009, 21:07 Liga 3
Feroviarii** încă speră la Liga a II-a!

Deși au retrogradat și nu au susținere financiară, timișorenii visează la o portiță în regulament prin care să rămână tot în liga secundă.
 

 

Această posibilitate apare în cazul în care CF Liberty ori altă formație chiar și din cealaltă serie nu se va înscrie în campionat. Atunci, următoarea echipă cea mai bună clasată i-ar prelua locul. Cum gruparea din Salonta a anunțat deja posibilitatea retragerii, arădenii și-au anunțat dorința de a rămâne în Liga a II-a. ACU Arad este pretendentă prin poziția superioară în clasament, însă scandalul în care este implicat clubul condus de Geta Onu poate împiedica gruparea arădeană de la revendicări.
 

 

„CFR Timișoara și-a exprimat la FRF opțiunea de a continua în Liga a II-a în cazul în care o formație nu se va înscrie în campionat”, a declarat pentru www.liga2.ro antrenorul CFR-ului, Florin Bugar.
 

 

ACU a terminat campionatul pe locul 15 cu 41 de puncte, în timp ce timișorenii s-au clasat pe 16 cu 39 puncte. Ambele echipe retrogradând în Liga a III-a.
 

 

Echipă nouă și mulți juniori
 

 

Timișorenii au început cu greu pregătirile, antrenorul Florin Bugar având misiunea de a forma practic un lot nou. Dacă la primele antrenamente se strângeau cu greu de o echipă, în următoarele zile s-a ajuns chiar și la 38 de pretendenți la un post de „leopard”.
 

 

Din vechea echipă au mai rămas doar Irimia și Molcuț, dar alături de aceștia au venit să se antreneze și alți vechi componeți. Portarul Cioloca, Scărlătescu și chiar franco-tunisianul Chatti Ramzi, jucătorul de la Monaco 2, devenit și el liber de contract. Conducerea bănățenilor speră în continuare să-și recupereze fotbaliștii ce nu-și găsesc altă echipă, mai ales în vederea unei posibile continuări în eșalonul al doilea. În acest context atât Dejan Pecarov, cât și fostul ceferist Andrei Parfenie sunt vizați.
 

 

Marchiș în Finlanda
 

 

Dacă Ryo Yamamoto s-a întors în Japonia, fundașul Andrei Marchiș încearcă să-și găsească echipă în Finlanda, țară în care este stabilită mama lui. În schimb, atacantul sârb Marko Jovanovic se află în probe la o echipă din… Belarus.
 

 

Amical de testare
 

 

La finele săptămânii trecute CFR-ul a disputat primul meci amical cu scopul de a tria din mulțimea juniorilor aflați în probe. Echipa întâlnită în două reprize mai mari a fost Autocatania Caransebeș, formație nou promovată în L IV Caraș-Severin. Scorul după cele două mini meciuri a fost 2-1 pentru cărășeni, reușita gazdelor aparținând lui Bărbosu, junior de la Ripensia 2000 Timișoara.

               

            Articol scris de Cornel Biholari
 

20 Jul. 2009, 21:07 Liga 3
Pe aceeași temă