”FC U” Craiova și-a programat șase meciuri amicale în această vară. Echipa lui Eugen Trică întâlnește patru formații din Liga 2

Liga2.ro 29 Jun. 2020, 15:08 Liga 3
”FC U” Craiova și-a programat șase meciuri amicale în această vară. Echipa lui Eugen Trică întâlnește patru formații din Liga 2

U Craiova 1948 SA este pregătită de primele meciuri amicale. Echipa promovată în Liga 2 după pandemia de COVID-19 a programat câteva meciuri amicale, cu ajutorul cărora să ajungă la un nivel cât mai bun în momentul în care va debuta în următorul sezon. Se pare că Eugen Trică nu-și menajează jucătorii, întrucât a programat, până acum, nu mai puțin de șase meciuri de verificare. Partidele vor avea loc în perioada 11 iulie-8 august.

Prima adversară va fi CSM Slatina, echipă care va juca barajul de promovare în Liga 2 cu Progresul Spartac, iar ultima va fi ASU Politehnica Timișoara, conform Ediție.

Program meciuri amicale ”FC U” Craiova:

  • 11 iulie, ”FC U” Craiova – CSM Slatina
  • 17 iulie, ”FC U” Craiova – CSM Alexandria
  • 22 iulie, ”FC U” Craiova – CSM Reșița
  • 29 iulie, ”FC U” Craiova – Flacăra Horezu
  • 5 august, ”FC U” Craiova – Pandurii Târgu Jiu
  • 8 august, ”FC U” Craiova – ASU Politehnica Timișoara

Oltenii vor să se pună la punct cu condiția fizică până la startul primei partide din următoarea stagiune și au început pregătirea pe 22 iunie. În primă fază ”FC U” Craiova a efectuat testul de depistare a virusului COVID-19, iar ulterior, în aceeași zi, fotbaliștii au făcut un prim antrenament, la baza Aripile. Acesta e fi primul stagiu pe care îl propune Eugen Trică, pe plan local, și care se va finaliza cu disputarea celor șase meciuri de verificare. Al doilea stagiu va fi efectuat în afara României.

”FC U” Craiova a renunțat la șase jucători 

”FC U” Craiova s-a despărțit până acum de șase jucători: Samuel Luică (fundaș stânga, 23 de ani), Claudiu Dragu (atacant, 28 de ani), Constantin Grecu (fundaș stânga, 31 de ani), Claudiu Chindriș (portar, 21 de ani), Cornel Suciu (fundaș, 26 de ani) și Kevin Trabalka (atacant, 23 de ani).

Echipa olteană a făcut și două transferuri. Este vorba de fotbaliștii Robert Popa (portar, 17 ani) și Alexandru Gîț (fundaș lateral, 22 de ani).

”FC U” Craiova a fost desemnată campioană în Seria 4 a Ligii 3. Conform deciziei Federației Române de Fotbal, eașonul al treilea fotbalistic s-a suspendat definitiv în acest sezon, acolo unde liderul are un avans de cel puțin patru puncte față de următoarea clasată. În Seria 4, ”FC U” conducea clasamentul cu 42 de puncte, în timp ce a doua clasată, Șoimii Lipova, avea doar 29. Situația se repetă doar în Seria 1, acolo unde Aerostar Bacău a terminat cu un avans de șapte puncte peste locul secund, Foresta Suceava.

În restul seriilor vor avea loc meciuri de baraj în dublă manșă: Mostiștea Ulmu – Unirea Slobozia (Seria 2); Progresul Spartac – CSM Slatina (Seria 3); Minaur Baia Mare – Fotbal Comuna Recea (Seria 5).

Foto: FC Universitatea Craiova 1948

Liga2.ro 29 Jun. 2020, 15:08 Liga 3
Pe aceeași temă