FC Panciu vrea locurile 1-2

24 Jan. 2012, 23:31 Liga 3
FC Panciu** vrea locurile 1-2

Formația FC Panciu (locul patru la finalul turului ligii a treia la fotbal) și-a fixat obiectivele pentru returul competițional. Conducerea clubului, alături de antrenorii echipei „dintre vii” au stabilit ca la finalul sezonul, gruparea pănceană se ocupe unul din primele două locuri ale seriei I.

„A fost un tur de campionat reușit pentru noi, în condițiile în care am început ezitant datorită accidentărilor pe care le-am avut în rândul jucătorilor, dar prima parte a campionatului s-a încheiat bine pentru noi, cu rezultate mulțumitoare, Cea mai mare deziluzie a mea a fost partida cu SC Bacău, când am pierdut nemeritat, primind gol în minutul patru al prelungirilor, iar cel mai bun meci pe care l-am făcut a fost cel cu Rapid CRR Suceava, când toată echipa s-a dăruit pentru a obține punctele puse în joc”, a spua antrenorul principal al echipei din Panciu, Ionică Serea.

Partea a doua a sezonului va fi abordată cu toată seriozitatea de echipa pănceană. „Obiectivul nostru rămâne același, locurile 1-2. Avem un lot omogen, dar plecările lui Bucătaru și Costin ne-au dat peste cap puțin. Până la debutul campionatului vom aduce maxim doi jucători. Mulțumim domnului primar al orașului Panciu, Ion Petre pentru că este alături de fenomenul fotbalistic și sperăm ca și Primăria și Consiliul Local din Panciu să fie alături de noi și să ne ajute la îndeplinirea acestui obiectiv și, împreună, să realizăm performanțe care nu au mai fost obținute în istoria echipei din Panciu”, a spus Serea.

articol scris de George Dumitru

24 Jan. 2012, 23:31 Liga 3
Pe aceeași temă