FC Bihor Oradea, lovitură financiară din sponsorizări! E peste câteva echipe din Liga 2

Andrei PASCU 26 Oct. 2023, 15:57 Liga 3
FC Bihor Oradea, lovitură financiară din sponsorizări! E peste câteva echipe din Liga 2

FC Bihor Oradea are parte de un sezon foarte bun până acum, cu șanse semnificative să promoveze în Liga 2, dar este și calificată în grupele de Cupa României. Pe lângă partea sportivă, echipa din Seria 8 de Liga 3 a reușit să atragă sponsorizări importante.

Nu mai puțin de 300.000 de euro a atras FC Bihor Oradea în prima parte a sezonului, o sumă impresionată dacă ne raportăm la o echipă din divizia a treia, cuantumul în bani, servicii de transport, cazare, masă și așa mai departe, după cum a anunțat conducerea.

FC Bihor Oradea, lovitură financiară din sponsorizări!

Astfel, dacă sponsorizările vor veni în aceeași măsură și pentru restul sezonului, FC Bihor Oradea va consemna peste jumătate de milion de euro, pe lângă banii veniți din alte direcții. Să nu uităm că primăria este și ea implicată și ajută financiar clubul, iar FC Bihor Oradea se poate mândri cu un buget total peste câteva echipe din Liga 2.

Entuziasmul creat în jurul clubului a fost unul și mai mare în ultimele luni, după ce a fost anunțată grupa din Cupa României, când a fost desemnată să joace, pe teren propriu, contra unor echipe ca FCSB sau Dinamo. Cu FCSB a jucat deja, iar săptămâna următoare va fi duelul cu ”câinii”.

Revenind la sponsorizări, despre subiect a vorbit președintele orădenilor, George Tătar.

Din punct de vedere sportiv suntem pe locul 1, la 6 puncte de locul 2 și fără să fi pierdut niciun meci. Consider că a fost un tur bun pentru echipa noastră, având în vedere că s-au intercalat și meciuri din Cupa României. Din punct de vedere administrativ am încercat să asigurăm liniștea și condițiile optime ca echipa să-și desfășoare activitatea.

Aș dori să mulțumesc partenerilor și sponsorilor pe care îi avem alături de noi, iar cu bani, servicii de transport, cazare, masă, etc, am ajuns la circa 300.000 de euro atrași. Oradea are potențial și oamenii își doresc o echipă la un nivel superior.

Le mulțumim și suporterilor care sunt alături de noi într-un număr mai mare ca anul trecut”, a spus conducătorul (foto articol, în mijloc), citat de Bihor Online.

FC Bihor Oradea a vândut peste 5.000 de abonamente în acest sezon

FC Bihor Oradea dă peste două echipe mari din SuperLiga României în grupele Cupei României, peste FCSB și Dinamo în primele două etape. Din acest motiv, entuziasmul general e la cote mari în oraș, iar oamenii cumpără tot mai multe abonamente, cu gândul să nu rateze vreunul din partidele ultimilor ani pentru fotbalul din Oradea. Clubul din Liga 3 a consemnat peste 5.000 de abonamente vândute, ele costând între 100 și 1.000 de lei.

Este o creștere uriașă pentru formația din Liga 3, care pentru sezonul trecut a dat doar 50 de abonamente. De miercuri, 26 octombrie, FC Bihor Oradea a pus în vânzare și biletele pentru partida cu Dinamo, iar stadionul va fi la fel de populat precum în partida cu FCSB (scor 0-2).

Prețul tichetelor este de 50 de lei:

Având în vedere că se estimează ca, la fel cum s-a întâmplat la jocul cu FCSB, biletele să se epuizeze foarte repede şi cum miercuri este o zi lucrătoare, iar nu toată lumea are posibilitate să acceseze internetul la acea oră, o parte din biletele online vor fi puse în vânzare de la ora 18.

FC Bihor Oradea, lider în Seria 8 de Liga 3

Înaintea jocului cu Dinamo, FC Bihor Oradea are plus de moral și datorită parcursului din Liga 3, unde, în Seria 8, are șapte victorii și două remize în primele nouă meciuri (23 de puncte). E pe locul 1, iar a doua clasată în serie, SSU Politehnica Timișoara, are 17 puncte. Pe locul 3 se situează CSC Peciu Nou, tot cu 17 puncte.

În etapa a 10-a, înaintea jocului cu Dinamo, FC Bihor Oradea va întâlni chiar CSC Peciu Nou. Reacția antrenorului Florin Farcaș:

”Adversarul cel ai dificil este cel pe care îl vom întâlni și sâmbătă, CSC Peciu Nou. O echipă solidă, agresivă, cu mulți jucători care au evoluat în prima ligă. Phoenix Buziaș este o echipă bine organizată, care produce fotbal.

Nu scoatem din ecuație Poli Timișoara, o echipă de tradiție, cu pretenții, tânără și imprevizibilă, dar și alte formații pot produce surprize”.

Foto: FC Bihor Oradea și Bihor Online

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csc-ghiroda-a-trecut-peste-scandalul-cu-pariurile-din-vara-19290078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/situatie-tensionata-la-csm-focsani-dupa-esecul-surpriza-de-la-baia-19289952

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-enasescu-noul-antrenor-al-jiului-petrosani-19289865

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-petitie-pentru-renovarea-stadionului-ruina-19289871

https://liga2.prosport.ro/liga-3/csm-olimpia-satu-mare-contract-reziliat-cu-florin-fabian-19289860

Andrei PASCU 26 Oct. 2023, 15:57 Liga 3
Pe aceeași temă