Emil Ursu, demis de la Dinamo 2! DDB îl vrea antrenor pe Florentin Petre | EXCLUSIV

Victor VRÎNCEANU 19 Mar. 2021, 16:39 Liga 3
Emil Ursu, demis de la Dinamo 2! DDB îl vrea antrenor pe Florentin Petre | EXCLUSIV

Emil Ursu (57 de ani), antrenorul echipei secunde a lui Dinamo, a fost demis, iar suporterii ”câinilor” încearcă o revenire de senzație la clubul din ”Ștefan cel Mare”. Florentin Petre, actual antrenor al echipei Dacia Unirea Brăila, liderul Seriei a 2-a, este dorit la Dinamo 2 de DDB.

Emil Ursu, dat afară de la Dinamo. Florentin Petre, favoritul celor din DDB

Potrivit surselor ProSport, Emil Ursu (foto text) a fost demis de la echipa secundă a lui Dinamo, după doar un meci disputat în acest an în Liga 3, iar favoritul reprezentanților DDB ar fi Florentin Petre.

Florentin Petre (45 de ani), o legendă a clubului Dinamo, acum antrenor la Dacia Unirea Brăila în Liga 2, este dorit de către suporterii acționari la echipa a doua a ”câinilor”.

Dinamo 2 a pierdut primul meci din acest an, scor 1-2 pe teren propriu în fața celor de la Progresul Spartac, în cadrul etapei cu numărul 11 din Seria 4 a Ligii 3.

După cele 11 etape disputate în Liga 3, Dinamo 2 ocupă locul 7 (din 10) în clasamentul Seriei 4, cu 14 puncte, fiind la egalitate cu FC Voluntari 2, echipa de pe locul 6, și la cinci puncte de podium. Steaua București este lider, cu 27 de puncte, FCSB 2 ocupă locul secund, cu 25 de puncte, iar pe locul 3 este Progresul Spartac, cu 19 puncte.

În etapa a 12-a, Dinamo 2 joacă sâmbătă, de la ora 15:00, în deplasare chiar la FC Voluntari 2.

Florentin Petre e lider cu Dacia Unirea Brăila și visează la promovarea în Liga 2

Florentin Petre și-a propus să promoveze cu Dacia Unirea Brăila în Liga 2 și este lider în Seria 2 din Liga 3. Echipa fostului dinamovist este pe primul loc în clasament, cu 25 de puncte, la egalitate cu SC Oțelul Galați, a doua clasată. În această serie, podiumul este completat de către CSM Râmnicu Sărat, cu 20 de puncte.

Din acest motiv, este greu de crezut că Florentin Petre va lăsa Dacia Unirea, echipă pe care o conduce din augut 2018, de când era în Liga 2, și cu care acum este aproape de revenirea în eșalonul secund, pentru a prelua Dinamo 2, una dintre ultimele clasate din Seria 4.

Florentin Petre a mai antrenat-o pe Dinamo 2 în anul 2015, când i-a luat locul lui Florin Bratu pe banca tehnică a ”câinilor” mici. Anterior, acesta i-a fost secund lui Ion Marin la satelitul din ”Ștefan cel Mare”. Ca principal, Florentin Petre le-a mai pregătit pe Foresta Suceava și Dacia Unirea Brăila, iar asistent a mai fost la FC Brașov și Luceafărul Oradea.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-12-cinci-dintre-cei-10-lideri-dacia-unirea-braila-corona-brasov-viitorul-selimbar-crisul-chisineu-cris-si-unirea-dej-joaca-astazi-de-la-ora-1500-19175078

https://liga2.prosport.ro/liga-3/restart-in-campionatul-liga-3-cu-toate-echipele-in-viata-etapa-a-11-a-debuteaza-astazi-cu-16-jocuri-dar-si-cu-o-partida-amanata-din-cauza-problemelor-cu-covid-19-19174057

Victor VRÎNCEANU 19 Mar. 2021, 16:39 Liga 3
Pe aceeași temă