Echipa din Liga 3 care va împrumuta jucători de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. ”Mă voi întâlni cu Nicu Sarcină și vom stabili detaliile acestei colaborări”

Adrian MUJEA 04 Jun. 2021, 16:23 Liga 3
Echipa din Liga 3 care va împrumuta jucători de la Viitorul Pandurii Târgu Jiu. ”Mă voi întâlni cu Nicu Sarcină și vom stabili detaliile acestei colaborări”

Primarul orașului vâlcean Horezu, Nicolae Sărdărescu, a anunțat că va începe din această vară o colaborare cu Nicolae Sarcină, patronul din umbră al clubului de Liga 2 Viitorul Pandurii Târgu Jiu. În acest sens, gorjenii ar urma să trimită sub formă de împrumut la echipa din Treapt jucători tineri, pe care tot ei în vor plăti.

”Viitorul Pandurii ne va împrumuta mai mulți jucători, în special tineri, care acum nu pot să joace titulari la Liga a 2-a. Mă voi întâlni zilele viitoare cu Nicu Sarcină și vom stabili detaliile acestei colaborări”, a anunțat Nicolae Sărdărescu (foto).

Gabriel Mangalagiu se desparte de Falcăra, Vasile Ilinca îi ia locul

De asemenea, edilul din Horezu a anunțat schimbări de pe banca tehnică a Flacărei. ”Vom rezilia cu antrenorul Gabi Mangalagiu, am discutat astăzi cu el. Noul antrenor va fi Vasile Ilinca”, a mai spus Sărdărescu.

Mangalagiu a venit în iarnă la Horezu și a atacat returul cu un lot compus în majoritate din juniori, reușind o victorie din șapte meciuri.

Antrenorul Vasile Ilinca (57 ani) a petrecut cariera doar la trei cluburi: Flacăra Horezu (6 ani), Minerul Berbești (18 ani) și Cozia Călimănești (4 ani).

Noul sezon de Liga 3 începe la patru luni după încheierea celui trecut

Flacăra Horezu a încheiat sezonul de Liga 3, ediția 2020/2021, pe locul 7 din 10 în Seria a 7-a, cu 20 de puncte acumulate în 18 meciuri. Pe primele două locuri s-au situat Viitorul Șelimbăr (50 puncte) și Măgura Cisnădie (33 puncte), echipe care au jucat barajele de promovare în Liga 2. În al doilea s-au întâlnit chiar în dublă manșă, iar trupa din Șelimbăr a reușit să acceadă în eșalonul secund.

Noul sezon de Liga 3, ediția 2021/2022, e programat să înceapă la data de 28 august. Vor trece patru luni de pauză de la momentul încheierii sezonului regular 2020/2021.

Adrian MUJEA 04 Jun. 2021, 16:23 Liga 3
Pe aceeași temă