„E greu să luăm licența pentru Liga a II-a”

09 Jan. 2012, 22:55 Liga 3
„E greu să luăm licența** pentru Liga a II-a

Echipa de fotbal Jiul Petroșani își va relua pregătirile pe data de 16 ianuarie, iar problema apei calde din vestiare nu este încă rezolvată.
Marin Tudorache, antrenorul principal al echipei Jiului Petroșani este optimist în ceea ce privește evoluția jucătorilor săi în retur, dar ocolește cu diplomație atunci când vine vorba despre un subiect care îi macină de multă vreme pe fanii alb-negrilor: promovarea.

„Este foarte greu să vorbim despre promovare. Și când spun lucrul acesta mă gândesc la lotul de jucători pe care îl avem, dar și la condițiile din prezent. Cred că ne va fi foarte greu să obținem licența pentru liga a doua având în vedere că regulamentul este foarte riguros”, a spus tehnicianul.

„Sper că până la data la care ne vom relua pregătirile să fie rezolvată problema apei calde din vestiar și apoi altele care mai sunt”, a mai precizat tehnicianul.

Oficialii Jiului au anunțat că își doresc mai mulți jucători experimentați la echipă, dar că patronul Alin Simota nu a anunțat că ar fi un buget disponibil pentru eventualele transferuri.

„Patronul nu ne-a vorbit niciodată despre promovare. Promovarea este doar o dorință a noastră așa că rămâne de văzut ce se va întâmpla”, au mai afirmat cei din staff-ul tehnic.

articol scris de Loredana Juglea

09 Jan. 2012, 22:55 Liga 3
Pe aceeași temă