Dorinel Munteanu s-a întors în timp după ce a promovat SC Oțelul în Liga 2: ”E ca atunci când am câștigat campionatul.” Reacția antrenorului și amalgamul de sentimentele al lui Alin Nica: ”Îmi vine să plâng și să râd în același timp”

Andrei PASCU 09 Jun. 2022, 14:18 Liga 3

SC Oțelul a promovat în Liga 2 și sunt zile de sărbătoare în Galați. Dorinel Munteanu a dus echipa acolo unde își dorea de ani, după 4-1 la general în finala cu Dante Botoșani, iar apoi le-a mulțumit tuturor pentru susținere, pentru că au avut încredere în el și că l-au desemnat responsabil pentru sezonul 2021/2022.

Au fost anumite probleme financiare la SC Oțelul pe durata campionatului de Liga 3 recent încheiat, dar Dorinel Munteanu a reușit să țină jucătorii concentrați doar la fotbal și să nu se gândească, în timpul partidelor, la salarii.

Dorinel Munteanu, reacție după ce SC Oțelul a promovat în Liga 2: ”E o bucurie ca atunci când am câștigat campionatul, sunt momente foarte frumoase pentru gălățeni”

Fostul mare internațional a recunoscut că nu a reușit singur acest lucru și le-a mulțumit conducerii, dar și fotbaliștilor și sponsorilor care au ajutat, așa cum au putut, SC Oțelul. Munteanu a comparat bucuria promovării în Liga 2 cu bucuria din 2011, când reușea să câștige campionatul în Liga 1 cu Oțelul Galați.

Sunt foarte fericit că am reușit să promovăm, nu a fost deloc ușor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, pentru că au fost foarte multe momente dificile. Le mulțumesc suporterilor minunați, care au fost alături de mine permanent, domnului primar și consilierilor, sponsorilor pentru sprijin financiar, soției, tuturor apropiaților.

Bineînțeles, le mulțumesc băieților că au fost dedicați și au dat totul pentru obiectiv. Este o bucurie ca atunci când am câștigat campionatul, sunt momente foarte frumoase pentru toți gălățenii”, a spus Dorinel Munteanu la finalul partidei cu Dante Botoșani, conform Viața Liberă.

Alin Nica, în culmea fericirii după ce SC Oțelul a promovat în Liga 2: ”Sunt foarte fericit, îmi vine să plâng și să râd în același timp”

Alin Nica a vorbit și el după promovarea gălățenilor în Liga 2. A fost o dublă bucurie pentru el, mai ales că a reușit să și marcheze, golul al doilea al returului terminat cu scorul de 3-0.

Sunt foarte fericit, îmi vine să plâng și să râd în același timp, sunt momente deosebite pe care le trăiesc, mai ales după dezamăgirea de anul trecut. E o bucurie de nedescris, avem suporteri minunați care merită mai mult de Liga a 3-a cu siguranță.

Mă bucur și pentru golul înscris, mă bucur că am putut să ajut echipa. Am avut ceva emoții la începutul meciului, dar cu acest public minunat alături am căpătat încredere din ce în ce mai mare și am reușit să ne desprindem”, a spus Nica.

SC Oțelul, 4-1 la general în finala pentru promovarea în Liga 2 cu Dante Botoșani

George Cîrjan a deschis calea spre victorie pentru SC Oțelul în returul cu Dante Botoșani, cu golul din minutul 45+2, când a marcat cu capul în urma unei lovituri libere. În partea a doua, SC Oțelul a continuat să atace în ciuda faptului că era promovată și la 1-0, iar la cinci minute de la reluare a dublat avantajul prin reușita lui Alin Nica.

A fost momentul în care tribunele au luat ”foc”, iar suporterii au început să simtă parfumul Ligii 2. Au început chiar să facă valuri. Cu toate acestea, Denis Cireș a marcat și el, în minutul 73, pentru 3-0, iar în final a început sărbătoarea promovării, momentul în care SC Oțelul a primit trofeul de campioană a Ligii a 3-a.

  • SC Oțelul a început returul cu Dante Botoșani în formula: SC Oțelul: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Sîrghi, Yabre, Țica, D. Cireș, Jardan, G. Cîrjan, I. Neagu (cpt.), Cisotti, A. Nica;

În tur, la Botoșani, scorul fusese egal, 1-1. Pentru formația lui Dorinel Munteanu marcase Francois Yabre, în mintuul 59, iar pentru formația din Botoșani marcase Vlad Codău, în minutul 44.

Foto: Sorin Pană / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tacerea-cumplita-a-furnalelor-csm-resita-a-ratat-obiectivul-promovarii-in-liga-2-in-fata-unei-micute-echipe-de-comuna-din-timis-si-in-valea-domanului-s-a-asternut-o-apasare-ingrozitoare-19234572

https://liga2.prosport.ro/liga-3/transmisiile-finalelor-pentru-liga-2-la-nivel-de-amatori-frf-s-a-facut-de-ras-cu-live-urile-dupa-ce-le-a-interzis-echipelor-sa-difuzeze-propriile-partide-si-a-promovat-excesiv-propria-televiziune-19234553

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cluburile-aflate-in-joc-de-glezne-pentru-un-loc-in-liga-2-ce-sanse-au-pierzatoarele-barajelor-de-promovare-sa-fie-invitate-de-frf-si-ordinea-in-care-se-ocupa-posibilele-locuri-vacante-19234550

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-hunedoara-si-csm-resita-marile-perdante-ale-barajului-de-promovare-in-liga-2-echipele-antrenate-de-florin-maxim-si-dan-alexa-si-au-pulverizat-intr-un-meci-toate-performantele-reusite-intr-un-intr-19234541

https://liga2.prosport.ro/liga-3/video-sc-otelul-back-2-business-a-promovat-in-liga-2-iar-dorinel-munteanu-e-din-nou-erou-in-galati-atmosfera-senzationala-cu-tribune-arhipline-cum-nu-s-a-mai-vazut-din-2011-19234536

https://liga2.prosport.ro/liga-3/astazi-aflam-cele-cinci-echipe-care-promoveaza-in-liga-2-meciurile-retur-ale-fazei-finale-a-barajului-incep-la-ora-1730-19234450

Andrei PASCU 09 Jun. 2022, 14:18 Liga 3
Pe aceeași temă