Din „foarfecă” l-a băgat în spital!

01 Mar. 2009, 21:19 Liga 3
Din

Un moment de suspans al partidei dintre CS Muscelul Câmpulung și Minerul Mătăsari, contând pentru prima etapă a returului în Liga a III-a, Seria a IV-a, s-a înregistrat în minutul 51, atunci când "foarfeca" lui Relu Țurai de la oaspeți nu și-a atins ținta, iar vârful bocancului său l-a lovit în plină figură pe Șerban. Acesta din urmă a căzut la pământ și a fost nevoie de intervenția urgentă a echipelor medicale, iar diagnosticul a fost fractură de piramidă nazală! Țurai a fost elimiat, iar jucătorul muscelean transportat la Spitalul Municipal, acolo unde a primit îngrijiri. Spre seară a fost transferat de la Câmpulung la Spitalul Județean din Pitești, secția O.R.L.

 

 

La mai puțin de 24 de ore de la incident, ghidându-se probabil după proverbul  "Greșeala recunoscută este pe jumătate iertată", jucătorul formației Minerul Mătăsari, Relu Țurai, a făcut un gest pentru care trebuie apreciat! Pe site-ul oficial al clubului, www.csmuscelul.ro, a postat un comentariu prin care își cere scuze pentru intervenția care a condus la accidentarea adversarului său:

"Îmi pare foarte rău pentru că l-am lovit pe jucatorul vostru …n-am făcut-o cu nici o intenție..si aș dori să-mi cer scuze pe aceasta cale..Relu Turai…"

 

Este un gest care sperăm să fie apreciat de toți fotbaliștii din România și să urmeze astfel de exemple.

 

articol scris de Bogdan BURHAN
 

01 Mar. 2009, 21:19 Liga 3
Pe aceeași temă