Dan Stupar, noul antrenor al echipei Unirea Ungheni. Mureșenii au planuri mari pentru noul sezon

Călin MNERIE 24 Jun. 2021, 16:09 Liga 3
Dan Stupar, noul antrenor al echipei Unirea Ungheni. Mureșenii au planuri mari pentru noul sezon

După ce nu și-a prelungit înțelegerea cu Progresul Pecica, Dan Stupar a dat curs uneia dintre oferte avute pe masă. Fostul fundaș al echipei UTA o va antrena în noul sezon pe Unirea Ungheni, formație din județul Mureș care a terminat ediția 2020-2021 a Ligii 3 pe locul 5 în Seria 9.

Acum obiectivul echipei din Ungheni pare promovarea sau cel puțin atacarea sa.

”Clubul etalon al orașului Ungheni, C. S. Unirea Ungheni 2018, are începând de astăzi un nou antrenor!
Domnul Dan Stupar, este tehnicianul echipei ‘unghenare’, iar obiectivele sale față de club sunt unele clar definite conform primelor declarații ale sale”
, a transmis clubul Unirea pe pagina sa de Facebook.

Dan Stupar vrea pe locurile 1-4 cu Unirea Ungheni, în noul sezon de Liga 3

Dan Stupar speră să se poată lupta pentru un loc în eșalonul secund cu echipa din Ungheni.

”Am ajuns la o înțelegere cu reprezentanții conducerii clubului. Sunt sigur să optez pentru o clasare pe locurile 1-4 și să facem o figură frumoasă în play-off! Mi-a plăcut entuziasmul și încrederea că putem realiza ceva frumos. Totul va depinde de munca depusă și de modul în care gestionăm perioada în care lucrăm împreună, alcătuirea unui lot competitiv și de susținerea conducerii.
Am întâlnit aici un proiect frumos și oameni ambițioși!”, au fost cuvintele noului antrenor al mureșenilor.

Noua ediție a Ligii 3 se va desfășura tot sub forma a zece serii a câte zece echipe, dar în care FRF va introduce și un play-off, respectiv play-out după încheierea sezonului regular. În play-off vor intra primele patru clasate, iar în play-out merg următoarele șase formații, care se vor lupta pentru menținere.

Stupar a mai activat ca antrenor în Mureș, la Centrul Național de Fotbal Târgu Mureș

Astfel, după patru ani, Dan Stupar se întoarce în județul Mureș, unde a mai activat la Centrul Național de Fotbal Târgu Mureș, din cadrul FRF.

Printre adversarele din Seria a 9-a ai arădeanului va fi și Sticla Arieșul Turda, echipă pe care a antrenat-o în trecut.

Poli Timișoara, ACU Arad, UTA (din postura de secund, sau a echipei U19 cu care a câștigat Cupa și Supercupa României în 2016), Național Sebiș, Centrul Național Deva și Progresul Pecica sunt celelalte echipe pe care Stupar le-a pregătit în cariera sa.

Fostul ”principal” al echipei mureșene este Ioan Adrian Pop.

Foto: Unirea Ungheni

https://liga2.prosport.ro/liga-3/progresul-pecica-merge-pe-mana-lui-sorin-balu-la-transferuri-trei-jucatori-de-la-dumbravita-isi-urmeaza-fostul-antrenor-aradenii-au-facut-si-alte-achizitii-19190038

https://liga2.prosport.ro/liga-3/noul-sezon-de-liga-3-va-avea-tot-100-de-echipe-impartite-in-10-serii-insa-se-va-introduce-sistemul-cu-play-off-si-play-out-termenul-limita-de-inscriere-cum-se-vor-completa-locurile-vacante-si-situa-19189691

Călin MNERIE 24 Jun. 2021, 16:09 Liga 3
Pe aceeași temă