Dacia Unirea Brăila, meci de coșmar la reluarea Ligii 3! După ce antrenorul Joao Pinto a plecat în Portugalia, doi jucători au fost luați cu ambulanța în timpul partidei cu Dinamo Bacău

Andrei PASCU 14 Mar. 2023, 16:12 Liga 3

Dacia Unirea Brăila nu trece prin cele mai bune momente, ba din contră. Anul 2023 l-a debutat cu un eșec la scor, în etapa a 16-a a sezonului regular din Seria 2 a Ligii 3.

În ciuda faptului că au venit investitori străini care să ajute la redresarea echipei, ultima clasată a seriei a cedat cu 3-5 în fața formației Dinamo Bacău.

Dacia Unirea Brăila, meci de coșmar la reluarea Ligii 3, cu Dinamo Bacău

În plus, pe lângă eșec și diminuarea șanselor pentru evitarea ultimului loc în Seria 2 a Ligii 3, Dacia Unirea Brăila a avut parte de o veste proastă înaintea partidei, antrenorul portughez Joao Pinto, venit în iarnă, s-a întors în țara natală, având probleme serioase de ordin medical, conform Pro Brăila.

Antrenorul a ajuns la urgențe înaintea meciului, având o stare nu foarte bună de sănătate de câteva zile, iar ulterior a decis să părăsească Brăila, să revină în Portugalia și să-și rezolve problemele.

Alexandru Luca și Valentin Robu, duși la spital în partida Dinamo Bacău – Dacia Unirea Brăila

Echipa a fost pregătită de ”secundul” Marian Samuilă în înfrângerea cu Dinamo Bacău, iar pe parcursul meciului au fost momente în care a intervenit de două ori ambulanța, pentru că doi jucători de la Dacia Unirea Brăila s-au accidentat serios.

În prima repriză, Alexandru Luca a căzut pe mână și a fost transportat la spital, unde i-a fost pus ghipsul, conform sursei amintite. Spre finalul partidei, când mai era un sfert de oră mai exact, Valentin Robu a fost accidentat de un adversar, care i-a sărit în spate.

Au intrat medicii pe teren, i-au fost acordate îngrijiri medicale, însă în cele din urmă s-a decis că e mai bine ca fotbalistul să fie dus la rândul lui la spital, pentru un control amănunțit.

Dacia Unirea Brăila a revenit de la 0-3 cu Dinamo Bacău

Referitor la desfășurarea partidei dintre Dinamo Bacău și Dacia Unirea Brăila, gazdele au condus cu 3-0, în urma golurilor lui Vasile Padovei (min. 9, 10, 15), însă apoi s-a făcut 3-3. Brăilenii au revenit și au restabilit egalitatea până la pauză, în urma reușitelor lui Valentin Robu (min. 20, 45+3) și Feliciano Mendez (min. 37).

Cu toate acestea, băcăuanii au mai marcat de două ori în repriza a doua și s-au impus cu 5-3. Au punctat  Denis Pantelei (min. 54) și același Padovei (min. 90+5).

Dacia Unirea Brăila, pe ultimul loc în Seria 2 din Liga 3

Dacă problemele financiare ar putea dispărea de la Dacia Unirea Brăila în urma venirii investitorilor italieni și argentinieni de lunile trecute, e clar că mai e de rezolvat și problema sportivă, Dacia Unirea Brăila având doar un punct în urma a 16 etape scurse din campionat în Seria 2 din Liga 3.

În plus, a marcat doar opt goluri, a primit 67 și e la trei puncte de penultima clasată, locul 9, Voinţa Limpeziş.

În următoarea etapă, Dacia Unirea Brăila va întâlni Aerostar Bacău, pe teren propriu, locul 5 cu 28 de puncte.

Foto: Dinamo Bacău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-a-reluat-campionatul-liga-3-primele-15-meciuri-din-antepenultima-etapa-a-sezonului-regular-au-loc-acum-19262728

https://liga2.prosport.ro/special/arbitri/arbitri-din-liga-2-si-liga-3-suspecti-ca-joaca-la-pariuri-comisia-de-integritate-a-frf-musamalizeaza-cazurile-19262775

https://liga2.prosport.ro/liga-3/gloria-bistrita-nasaud-nu-concepe-sa-rateze-promovarea-in-liga-2-19262668

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-invinsa-de-viitorul-daesti-intr-un-meci-amical-calin-cojocaru-a-testat-un-fundas-finlandez-19262587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-venit-nota-de-plata-pentru-episodul-chilotii-valentin-lazar-suspendat-si-amendat-dupa-gestul-impotriva-antrenorului-ovidiu-burca-vlad-iacob-e-nemultumit-19262505

 

 

Andrei PASCU 14 Mar. 2023, 16:12 Liga 3
Pe aceeași temă