„Dacă și Steaua crede în titlu și noi credem în promovare”

13 Dec. 2011, 07:36 Liga 3
„Dacă și Steaua crede în titlu** și noi credem în promovare

Vicepreședintele Jiului, George Boboc, este optimist în ceea ce privește parcursul echipei în returul de campionat din Liga a III-a. Chiar dacă jiuliștii sunt la șapte puncte de primul loc la Petroșani nu se concepe să nu se promoveze în Liga a II-a.

„Dacă și Steaua crede în titlul noi de ce nu am spera că vom promova. Chiar dacă suntem la șapte puncte de primul loc noi sperăm să revenim acolo unde ne este locul”, spune oficialul, care mai crede dă unii jucători au fost departe de ceea ce și-ar fi dorit, „Aportul unor jucători cu pretenții a lăsat de dorit de aceea sper ca aceștia să își revină în retur”, a mai opinat oficialul.

Jiul a terminat turul de campionat cu un mic record personal și anume 10 jocuri fără înfrângere, record ce a mai salvat puțin din evoluția unor jucători.

„Drida este jucătorul de la acre aș fi așteptat mai multe și de aceea sper că la anul va arăta ce poate”, a spus unul dintre oficiali.

Petroșenenii se vor reuni pe data de 16 ianuarie, asta dacă problema apei calde va fi rezolvată. „Băieții au făcut doar dușuri reci de aceea sper ca apa caldă să fie rezolvată pentru a putea să ne reunim pe data de 16 ianuarie”, a declarat antrenorul Marin Tudorache.

articol scris de Loredana Juglea

13 Dec. 2011, 07:36 Liga 3
Pe aceeași temă