CSM Ceahlăul a ratat obiectivul la final de an în Seria 1 a Ligii a 3-a, după un eșec cu penultima clasată, iar clubul trece la analiză. Sunt anunțate plecări în masă

Andrei PASCU 07 Dec. 2021, 12:07 Liga 3
CSM Ceahlăul a ratat obiectivul la final de an în Seria 1 a Ligii a 3-a, după un eșec cu penultima clasată, iar clubul trece la analiză. Sunt anunțate plecări în masă

Este perioada în care multe echipe regândesc strategia, în funcție de rezultatele și realizările din prima parte a campionatelor, iar schimbări vor apărea și la CSM Ceahlăul, ocupanta locului 6 în Seria 1 a Ligii a 3-a. Entuziasmul de la începutul sezonului s-a transformat, pe parcurs, în dezamăgire.

Înainte să se dea startul diviziei a treia, CSM Ceahlăul anunța cu multă încredere un proiect condus de antrenorul Constantin Ilie. Într-un timp destul de scurt, lucrurile nu au stat prea bine, pentru că ”principalul” a fost îndepărtat încă din etapa a 6-a, moment în care a fost numit Gabriel Rădulescu.

Obiectivul la CSM Ceahlăul era clasarea în primele patru la final de 2021 

Acum, în urma etapei a 15-a, care găsește echipa abia pe locul 6, la CSM Ceahlăul va fi regândită strategia și, potrivit unui comunicat al conducerii, sunt șanse foarte mari ca o parte bună din lotul de jucători să plece, iar antrenorul Gabriel Rădulescu îi poate urma la rândul său.

Și în structura de conducere există o probabilitate mare să fie făcute cel puțin câteva schimbări, situația din Liga 3 fiind una asumată de toți oamenii care se regăsesc în club.

CSM Ceahlăul Piatra Neamț nu a ajuns la finele anului 2021 la performața dorită. Nu am avut evoluțiile așteptate, nu am reușit să obținem rezultatele care să ne permită să fim astăzi între primele patru echipe ale clasamentului seriei. Toate astea, după ce în vara anului în curs am anunțat ca obiectiv promovarea în Liga 2, acolo unde Piatra Neamț ar merita datorită tradiției fotbalistice din orașul nostru.

Conducerea clubului, conducerea tehnică, fostă și actuală, jucătorii își asumă toată răspunderea pentru situația în care se află CSM Ceahlăul în ierarhia Seriei 1 a Ligii 3. Am dezamăgit suporterii prin faptul că nu le-am putut dărui mai multe victorii și nu le-am putut oferi, simbolic măcar, sărbători de iarnă mai frumoase.

Pentru echipa noastră urmează o perioadă de reconstrucție, vom căuta soluții pentru a dovedi că CSM Ceahlăul nu merită locul din clasament și că poate să facă pasul spre fotbalul de performanță.

Avem încredere că toți cei implicați în proiect, împreună cu suporterii si partenerii noștri, vom reuși să aducem performanța fotbalistică în oraș si implicit lupta pentru promovarea în Liga 2.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi în aceste vremuri tulburi.

Hai CEAHLĂUL!!”, a anunțat CSM Ceahlăul.

Dacă ar fi învins penultima clasată, CSM Ceahlăul ar fi fost pe locul 4! 

Chiar dacă distanța dintre CSM Ceahlăul, locul 6, și Hușana Huși, locul 4, e de numai două puncte, șansele pentru promovarea în Liga 2 sunt foarte mici, întrucât primele două clasate, Dante Botoșani și Foresta Suceava sunt la 13, respectiv 12 puncte distanță.

În ultima etapă din 2021, CSM Ceahlăul a suferit un eșec rușinos, cedând cu 0-1 pe terenul penultimei clasate, CSM Bacău.

Foto: Aurel Găină/ CSM Ceahlăul 

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/a-debutat-in-liga-3-la-14-ani-cu-o-situatie-interna-complicata-luceafarul-oradea-a-mizat-totusi-pe-un-pusti-in-meciul-cu-somesul-dej-si-a-stabilit-un-nou-record-intern-19213454

https://liga2.prosport.ro/liga-3/nou-promovata-viitorul-simian-surpriza-finalului-de-an-in-seria-7-mehedintenii-n-au-pierdut-in-ultimele-patru-etape-ne-pare-rau-ca-se-intrerupe-campionatul-dar-aveam-nevoie-si-de-pauza-19213392

https://liga2.prosport.ro/liga-3/banel-nicolita-are-planuri-marete-la-cs-faurei-mijlocasul-si-a-dezvaluit-gandurile-importante-dupa-revenirea-in-romania-vreau-sa-continui-proiectul-avem-sponsori-19212256

https://liga2.prosport.ro/liga-3/florin-costea-arma-secreta-din-repriza-a-doua-pentru-viitorul-daesti-echipa-valceana-este-lider-in-seria-a-6-a-a-ligii-3-si-calificata-matematic-in-play-off-este-devreme-sa-discutam-de-pro-19211984

 

 

Andrei PASCU 07 Dec. 2021, 12:07 Liga 3
Pe aceeași temă