CSM Ceahlăul a reziliat contractul cu antrenorul Costel Ilie: ”Mulțumim tehnicianului pentru implicarea în proiectul nostru”. Echipa din Liga 3 a ales rapid noul ”principal”

Andrei PASCU 07 Oct. 2021, 17:48 Liga 3
CSM Ceahlăul a reziliat contractul cu antrenorul Costel Ilie: ”Mulțumim tehnicianului pentru implicarea în proiectul nostru”. Echipa din Liga 3 a ales rapid noul ”principal”

CSM Ceahlăul nu a început prea bine campionatul Seriei 1 a Ligii a 3-a și a schimbat antrenorul. Etapa a 6-a a fost ultima sub comanda lui Constantin Ilie (foto principal), al cărui contract a fost reziliat marți, 5 octombrie. Imediat, formația din Piatra Neamț a anunțat noul principal, pe Gabriel Rădulescu.

Constantin Ilie și CSM Ceahlăul au reziliat contractul după doar șase etape de Liga 3  

Gabriel Rădulescu este chiar antrenorul cu care CSM Ceahlăul a terminat sezonul trecut, iar încetarea colaborării a avut loc în vară, când în locul său fusese numit Constantin Ilie. Acum s-a făcut iar rocada, în speranța că sezonul va continua mult mai bine, iar echipa se va redresa.

CSM Ceahlăul ocupă în acest moment locul 5 în Seria 1 a Ligii a 3-a.

Bun venit, Gabriel Rădulescu!

Alegerea conducerii CSM Ceahlăul Piatra Neamț pentru postul de antrenor principal după despărțirea de Costel Ilie este Gabriel Rădulescu. Tehnicianul nu se află la prima colaborare cu gruparea noastră, la finele sezonului 2020-2021 CSM Ceahlăul a terminat pe locul 3 în serie cu el la timonă, iar actualul contract este valabil până la finele sezonului 2021-2022.

Obiectivul CSM Ceahlăul rămâne PROMOVAREA în Liga 2!”, l-a prezentat CSM Ceahlăul pe Gabriel Rădulescu, care cu scurt timp înaintea acestui anunț a făcut precizări în privința încetării colaborării cu Constantin Ilie.

Contractul dintre Constantin Ilie și clubul din Piatra Neamț a fost reziliat de comun acord, conform informațiilor oferite de conducerea echipei, pe pagina de Facebook:

Mulțumim, Costel Ilie!

Conducerea CSM Ceahlăul Piatra Neamț și antrenorul Costel Ilie au ajuns la un acord comun de a se rezilia contractul semnat în vara anului în curs.

Mulțumim tehnicianului pentru implicarea în proiectul nostru, pentru colaborarea de până acum, pentru experiența împărtășită împreună și îi urăm multă sănătate și mult succes în carieră!”.

CSM Ceahlăul a acumulat jumătate din punctele liderului Seriei 1 a Ligii a 3-a 

Cu dorința promovării în Liga 2 la finalul acestui campionat, obiectiv declarat, CSM Ceahlăul a strâns doar două victorii, două egaluri și două eșecuri în primele șase etape ale acestei stagiuni. Are 8 puncte, jumătate din punctajul acumulat de Dante Botoșani, liderul Seriei 1.

În etapa a 6-a, ultima pentru Constantin Ilie pe banca echipei, CSM Ceahlăul a făcut 1-1 cu CSM Bacău, penultimul loc în Seria 1. La redebutul din postura de ”principal” la echipa din Piatra Neamț, Gabriel Rădulescu va merge pe terenul echipei Știința Miroslava, locul 7.

Foto: CSM Ceahlăul 

 

 

Andrei PASCU 07 Oct. 2021, 17:48 Liga 3
Pe aceeași temă