Surpriză la CS Tunari! Liderul Seriei 4 din Liga 3 nu se grăbește să numească noul antrenor, dar a renunțat la șapte jucători. Trei dintre ei, aduși de fostul ”principal” de la Rapid 2

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2022, 15:59 Liga 3
Surpriză la CS Tunari! Liderul Seriei 4 din Liga 3 nu se grăbește să numească noul antrenor, dar a renunțat la șapte jucători. Trei dintre ei, aduși de fostul ”principal” de la Rapid 2

CS Tunari, liderul Seriei 4 din Liga 3, fără antrenor principal în acest moment, după despărțirea de Valentin Negru, pregătită de ”interimarul” Alin Ilin, nu se grăbește să numească un nou șef al băncii tehnice, însă a renunțat la șapte fotbaliști după terminarea meciurilor din 2022.

CS Tunari a reziliat contractele a șapte jucători

Deși echipa este pe primul loc, la patru puncte de locul 2, SC Popeşti Leordeni, conducerea și ”secundul” Alin Ilin au luat hotărârea să renunțe la șapte jucători, fără să aștepte decizia viitorului antrenor principal.

Din informațiile oferite de CS Tunari pe pagina de Facebook, acordurile au fost reziliate de comun acord. Astfel, jucătorii la care liderul Seriei 4 a renunțat sunt Vasile Mihai (mijlocaș, 27 de ani), chiar decarul echipei, Alexandru Dane (mijlocaș, 21 de ani), Antonio Dumitrescu (mijlocaș, 20 de ani), Gabriel Goicea (fundaș), Dragoș Barabaș (fundaș, 29 de ani), Ștefan Ghinea (mijlocaș lateral), Daniel Mihalcea (mijlocaș, 20 de ani).

Trei dintre jucătorii plecați de la CS Tunari, aduși de Valentin Negru de la Rapid 2

Trebuie precizat că Dumitrescu, Goicea și Ghinea au fost aduși la CS Tunari chiar de Valentin Negru, în vară, de la echipa secundă a Rapidului, formație pe care o pregătea până să accepte propunerea clubului din Seria 4 a Ligii 3.

Oficial!

In aceasta pauza competițională, Arsenal Tunari a încheiat raporturile contractuale cu jucătorii Mihai Vasile, Dane Alexandru, Dumitrescu Antonio, Goicea Gabriel, Barabaș Dragoș, Ghinea Ștefan și Mihalcea Marian, pe cale amiabilă, cu acordul ambelor părți

Clubul nostru le mulțumește celor șapte jucători pentru efortul depus în tricoul echipei Arsenal Tunari și le urează mult succes în continuare.

GO GUNNERS!”, a anunțat CS Tunari pe Facebook.

CS Tunari atacă promovarea în Liga 2

CS Tunari e pe locul 1 în Seria 4 a Ligii 3, cu 31 de puncte, la patru peste locul 2, SC Popești Leordeni, și la 11 de locul 3, Flacăra Moreni. CS Tunari a terminat anul cu 10 victorii, un egal și două înfrângeri, cu un golaveraj de 34 de goluri marcate și numai opt primite.

Seria 4 a Ligii 3 e formată din nouă echipe după retragerea echipei Astra din campionat.

În ultima rundă din 2022, a 15-a, CS Tunari a trecut cu 6-2 de FCSB 2. În prima etapă din 2023 va juca pe terenul formației Real Bradu, locul 4 cu 19 puncte.

Foto: CS Tunari

 

 

Răzvan STÎNGĂ 13 Dec. 2022, 15:59 Liga 3
Pe aceeași temă