CS Tunari a anunțat numele antrenorului alături de care va aborda sezonul de Liga 3

Andrei PASCU 29 May. 2024, 15:09 Liga 3
CS Tunari a anunțat numele antrenorului alături de care va aborda sezonul de Liga 3

Retrogradată în Liga 3 după numai un sezon în Liga 2, CS Tunari începe să facă planul pentru stagiunea 2024/ 2025, în care va fi urmărită revenirea în divizia secundă. În continuare, formația din Tunari va avea obiectiv clasarea pe primele locuri în divizia a treia, așa cum s-a întâmplat în stagiunea încheiată în vara lui 2023, când a reușit să urce în eșalonul superior.

Conducerea a comunicat ce va urma pentru echipă, dar și cine va conduce banca tehnică și cum va fi făcută strategia la nivelul lotului de jucători.

CS Tunari a anunțat numele antrenorului alături de care va aborda sezonul de Liga 3, Dan Alexa

În această perioadă, se încearcă păstrarea celor mai buni jucători, de care Dan Alexa consideră că are nevoie în Liga 3, pentru că el va rămâne antrenor al echipei din Ilfov! Acesta a acceptat termenii propuși de club, va continua la Tunari, iar alături îl va avea, ca până acum, ca ajutor din poziția de antrenor secund, pe Ștefan Grigorie.

  • În vârstă de 44 de ani, Dan Alexa a venit la CS Tunari la jumătatea lunii martie, timp în care a condus echipa în șase meciuri. Au fost înregistrate o victorie (2-1 cu Viitorul Pandurii), un egal (1-1 cu CSM Slatina) și patru eșecuri (2-3 cu Chindia Târgoviște, 1-2 cu Concordia Chiajna, 1-2 cu Steaua și 1-3 cu Progresul Spartac).

”Principalul” a anunțat reunirea în prima zi din luna iulie, dar până la acel moment va încerca să facă și achizițiile necesare atingerii obiectivului deja propus. Un alt punct pe care mizează CS Tunari este revenirea pe stadionul propriu încă din primele runde din Liga 3, pentru că ultimele etape din Liga 2 au fost jucate la Centrul Național de Fotbal Buftea.

CS Tunari se întoarce pe terenul din localitate

Decizia a fost luată pentru modernizarea arenei pe care disputa jocurile de acasă, dar conducerea este încrezătoare că lucrările vor fi finalizate până la startul diviziei a treia, conform președintelui clubului, Florin Vlădilă.

Oamenii importanți din sezonul trecut au primit oferte de prelungire, în timp ce la capitolul achiziții se caută variante pentru posturile deficitare. Obiectivul în noul sezon este unul clar, revenirea în Liga 2.

Vom reveni și acasă, la Tunari, ceea ce este un alt argument clar legat de acest obiectiv”, a punctat președintele ilfovenilor, Florin Vlădilă, conform 100% Sport.

Formația lui Dan Alexa a disputat la Buftea ultimele meciuri din Liga 2

CS Tunari a fost nevoită să plece de acasă pentru disputarea ultimelor meciuri din sezonul regular și ultimele etape din play-out în campionatul recent încheiat. În continuare sunt lucrări la arena din Tunari, iar revenirea poate avea loc la începutul sezonului următor, 2024/ 2025.

Locul 6, penultimul, l-a ocupat CS Tunari în Grupa B a play-out-ului Ligii 2, cu 20 de puncte, fiind cu 16 puncte peste ultima poziție, Progresul Spartac, și la 10 de prima clasată deasupra ei, Viitorul Pandurii. Sezonul de Liga 2 a fost încheiat cu un eșec, 1-3 pe terenul Progresului Spartac, aceasta din urmă bifând prima și singura victorie a stagiunii.

Foto: News Flux și Răzvan Păsărică (Sport Pictures)

Andrei PASCU 29 May. 2024, 15:09 Liga 3
Pe aceeași temă