CS Șirineasa, la prima reunire în fotbalul profesionist

Adrian MUJEA 13 Jul. 2016, 10:06 Liga 3
CS Șirineasa, la prima reunire în fotbalul profesionist

Nou promovată în Liga a III-a, CS Șirineasa (Vâlcea) s-a reunit  marți, 12 iulie, la baza sportivă din localitate. La primul an de Liga a III-a, campioana județului Vâlcea se bazează pe fondurile primate de la Primăria Șirineasa va asigura partea de competiție, iar salariile jucătorilor și staff-ului vor fi susținute de cei doi sponsori principali, Stema Grup și Imoconstruct.

Din lotul care a reușit promovarea, va rămâne scheletul echipei, jucătorii care au evoluat majoritatea meciurilor. Atacantul Grigore Ceapă este singurul sub semnuul întrebării, acesta se antrenează cu CSM, dar, dacă nu va fi oprit la formația de Liga a II-a, va continua la Șirineasa. Unul dintre jucătorii cu experiență, mijlocașul Octavian Marinescu s-a operat recent la menisc și va rata pregătirea de vară.

La reunirea echipei pregătită de Octavian Iordache s-au prezentat și câțiva  juniori noi: Voicilă (Flacăra), Bloțu (Cernișoara), Aldescu, Bold, Urucu (Băbeni) și G.Neacșu (CS U II).

Antrenorul principal Octavian Iordache încearcă să își mărească și staff-ul și astfel, Robert Tufiși ar putea fi antrenor cu portarii, dar va continua în paralel și la CSM.  În privința plecărilor din lot, este clar că Șirineasa se va despărți de minim 5-6 jucători care au evoluat puțin în sezonul trecut, sau care au servicii care nu le permit să vină zilnic la antrenamente.

Șirineasa va disputa primul amical, vineri 15 iulie (ora 10.30), pe teren propriu cu  Juventus București, partida la care mai sunt așteptați doi juniori de la Slatina, recomnadați de Dan Oprescu. Miercuri 20 iulie (ora 18.00), tot la stadionul din Șirineasa, trupa lui Tavi Iordache va întâlni conjudețeana  CSM Râmnicu Vâlcea.

Adrian MUJEA 13 Jul. 2016, 10:06 Liga 3
Pe aceeași temă