CS Afumați s-a întărit cu doi jucători de la FC Voluntari. Unul dintre ei a evoluat sezonul trecut în Liga 2, la Unirea Slobozia

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2023, 15:44 Liga 3
CS Afumați s-a întărit cu doi jucători de la FC Voluntari. Unul dintre ei a evoluat sezonul trecut în Liga 2, la Unirea Slobozia

CS Afumați, nimeni alta decât prima clasată în Seria 3 a Ligii 3, nu vrea să mai rateze promovarea în Liga 2, astfel că a făcut două achiziții importante, care să crească nivelul lotului condus de antrenorul Vasile Neagu.

Divizionara a treia a împrumutat doi fotbaliști de la FC Voluntari, pe Alexandru Stoica (22 de ani) și pe Alexandru Ilie (23 de ani).

CS Afumați a împrumutat doi jucători de la FC Voluntari

Însă, niciunul nu a evoluat pentru prima echipă a Voluntarului, din SuperLiga României, în acest sezon. Cu toate acestea, Alexandru Stoica (foto articol) are ceva experiență, în ciuda vârstei, la Liga 2. A fost împrumutat, de exemplu, sezonul trecut la Unirea Slobozia, pentru care a prins 10 meciuri și a marcat de trei ori.

În trecut, Stoica a mai jucat pentru SSC Farul și CS Balotești, tot împrumutat de la FC Voluntari. În același timp, noul jucător al Afumațiului are și 17 meciuri și un gol în prima divizie.

Alexandru Ilie, mulțumit că a fost împrumutat la CS Afumați

Alexandru Ilie a evoluat cel mult la echipa a doua a Voluntariului. La formația din Ilfov a ajuns în 2019, de la fostul club Daco-Getica.

Am considerat că este cel mai nimerit pas pentru mine la acest moment. Nu am jucat foarte mult în ultimul an și jumătate, și din cauza unei accidentări, și am posibilitatea de a reveni la un potențial bun.

 Sper să ajut prin prestațiile mele la realizarea obiectivului echipei”, a afirmat Alexandru Ilie despre împrumutul la CS Afumați, conform Ilfov Sport.

Potrivit sursei amintite, între FC Voluntari și CS Afumați există un acord în care, în cazul în care formația lui Vasile Neagu va promova în Liga 2, atunci împrumuturile celor doi jucători vor fi prelungite.

CS Afumați, șanse mari să câștige Seria 3 a Ligii 3 și să joace barajul pentru Liga 2

CS Afumați este liderul Seriei 3 din Liga 3, având 36 de puncte după 15 meciuri, în urma a 12 victorii și trei eșecuri. Are un avans de șapte puncte peste locul 2, Gloria Albeşti, și 11 peste locul 3, Farul 2.

În prima rundă din 2023, etapa a 16-a a sezonului regular de divizie a treia, CS Afumați va întâlni, pe teren advers, FC Voluntari 2, locul 8.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-csm-ramnicu-sarat-amical-19258394

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-castigat-primul-test-din-2023-cu-sepsi-osk-2-concluziile-lui-dan-alexa-si-motivul-pentru-care-primele-doua-achizitii-nu-au-evoluat-19258393

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-csm-satu-mare-amical-spectaculos-19258382

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-cs-paulesti-amical-terminat-la-egalitate-19258370

https://liga2.prosport.ro/liga-3/stefan-nikolic-s-a-intors-in-romania-campionul-cu-actuala-fcsb-va-juca-in-liga-3-pentru-noi-este-un-transfer-foarte-important-sunt-convins-ca-ne-va-ajuta-19258358

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2023, 15:44 Liga 3
Pe aceeași temă