Cristian Popovici, primele achiziții de iarnă la CSM Bacău. Jucătorii cu care experimentatul antrenor atacă promovarea în Liga 2

Andrei PASCU 08 Jan. 2023, 16:12 Liga 3
Cristian Popovici, primele achiziții de iarnă la CSM Bacău. Jucătorii cu care experimentatul antrenor atacă promovarea în Liga 2

Cristian Popovici atacă promovarea în Liga 2 cu CSM Bacău, fiind pe locul 3 în Seria 2 din Liga 3, la egalitate cu locul secund, Bucovina Rădăuţi. Experimentatul antrenorul, ajuns la 54 de ani, venit la echipă în august anul trecut, a făcut primele achiziții.

Cristian Popovic, primele achiziții de iarnă la CSM Bacău

Cristian Popovici a reușit să îi aducă la CSM Bacău, în această pauză de iarnă, conform Deșteptarea, pe fundașul Ionuț Ursu (33 de ani), în prima parte a sezonului tot în Liga 3, tot în Seria 1, la CSM Ceahlăul, și pe mijlocașul Giani Unghianu (24 de ani), adus tot din Seria 1, dar de la Ştiinţa Miroslava.

CSM Bacău va relua pregătirile pe data de 18 ianuarie, iar până atunci mai sunt în vederile lui Cristian Popovici și alți jucători, trei-patru potrivit sursei amintite, printre care și mijlocașul lui Dante Botoșani, Răzvan Buțerchi (20 de ani).

Cristian Popovici a adus doi jucători la CSM Bacău, dar a și renunțat la doi

Până în acest moment, formația din Bacău a și renunțat la doi jucători, la fundașii Alexandru Purcariu (20 de ani) și Valentin Mihăiță (19 ani).

Îl cunosc foarte bine pe Ionuț Ursu, pe care mi l-am dorit și în urmă cu un an, pe când eram la Dante. Este un fotbalist cu calități și cu experiență. În plus, el acoperă un post la care noi am suferit în toamnă. Venirea sa va ajuta cu certitudine echipa.

În funcție de ce achiziții mai putem face, este posibil să ne despărțim și de alți jucători. E clar că dorim să ne întărim cât mai mult, atât valoric, cât și numeric”, a spus antrenorul băcăuanilor.

CSM Bacău are în plan un cantonament la Vatra Dornei

CSM Bacău se clasează pe locul 3 în Seria 1 din Liga 3, cu 29 puncte acumulate în 15 meciuri. E la egalitate cu locul 2, Bucovina Rădăuți, dar la nouă puncte de liderul Foresta Suceava. În același timp, are trei puncte peste poziția a 4-a, Dante Botoşani.

Inițial, obiectivul a fost locurile 6-8, dar, ținând cont de parcursul bun de până acum, este firesc să pretindem mai mult”, a spus antrenorul despre parcursul echipei de până acum, din Liga 3.

Cristian Popovici vrea un cantonament la Vatra Dornei pentru CSM Bacău, în perioada 1-11 februarie, dar și cinci meciuri amicale, câte două confruntări cu Dinamo Bacău și CSM Râmnicu Sărat și un duel cu Știința Miroslava.

Foto: CSM Bacău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sr-brasov-are-un-nou-antrenor-multiplul-campion-cu-steaua-ionel-pirvu-va-fi-la-prima-experienta-ca-principal-la-seniori-19257371

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-comunal-selimbar-isi-ia-portar-de-la-uta-aradenii-au-dezvaluit-mutarea-acum-face-un-pas-important-spre-liga-2-la-vara-ne-ar-placea-sa-l-vedem-in-lotul-primei-echipe-19257367

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vointa-lupac-schimba-antrenorul-in-pauza-de-liga-3-19257341

https://liga2.prosport.ro/liga-3/corvinul-hunedoara-record-de-amicale-19257327

https://liga2.prosport.ro/liga-3/radu-necsulescu-acord-in-liga-3-dupa-plecarea-de-la-csm-slatina-19257321

 

 

Andrei PASCU 08 Jan. 2023, 16:12 Liga 3
Pe aceeași temă