Decizie surpriză la CSM Bacău: clubul a numit un nou manager pentru secția de fotbal. Noul conducător a activat ultima dată la Ceahlăul. ”Sarcina sa este ca echipa din L3 să îndeplinească obiectivele ce îi sunt trasate de forurile de deasupra clubului”

Marius ANGHEL 17 Oct. 2023, 19:21 Liga 3
Decizie surpriză la CSM Bacău: clubul a numit un nou manager pentru secția de fotbal. Noul conducător a activat ultima dată la Ceahlăul. ”Sarcina sa este ca echipa din L3 să îndeplinească obiectivele ce îi sunt trasate de forurile de deasupra clubului”

Despărțire șoc de a doua clasată în Seria 1 a Ligii 3, fostul lider din runda trecută. CSM Bacău a anunțat că în locul lui Dragoș Boboc (foto, primul din dreapta) a fost numit manager al secției de fotbal Relu Damian (foto în articol).

Acesta din urmă era prezentat în vara anului 2022, la începutul sezonului de Liga 3, drept director sportiv cu atribuții de președinte executiv la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț, echipă la care nu a prins multe rădăcini.

Relu Damian îi ia locul lui Dragoș Boboc la CSM Bacău

CSM Bacău a surprins, marți după-masă, cu anunțul său privind numirea unui nou manager la secția de fotbal a clubului, secție care are echipa de seniori pe podiumul Seriei 1 a Ligii 3.

Dragoș Boboc, cel care a condus secția de fotbal a clubului băcăuan din august 2022, a fost înlocuit cu Relu Damian, fost președinte la FCM Bacău și Farul Constanța, cu mult timp în urmă, director sportiv la ACSM Ceahlăul Piatra Neamț în sezonul trecut, dar și agent de jucători.

”Nou manager la secția de fotbal
Relu Damian este noul manager al secției de fotbal a CSM Bacău, înlocuindu-l pe Dragoș Boboc, al cărui mandat a durat mai bine de un an. Relu Damian, fost tenisman, a activat în fotbal ca impresar și director. Sarcina sa va fi ca echipa noastră de fotbal din L3 să îndeplinească obiectivele ce îi sunt trasate de forurile de deasupra clubului, respectiv Primăria și Consiliul Local. Succes!!”, a comunicat CSM Bacău.

CSM Bacău nu a comunicat însă care îi este ”sarcina” lui Damian, trasată de ”forurile de deasupra clubului”. Din informațiile Liga2.ro, secția de fotbal a clubului are un buget aprobat de Consiliul Local al Municipiului Bacău, la rectificarea din august, în valoare de 1 milion de lei pentru anul 2023, iar obiectivul este o clasare pe locul 5 din 10 în Seria 1.

Potrivit surselor Liga2.ro, Dragoș Boboc a anunțat la meciul din weekendul trecut, din deplasarea de la Suceava, cu Foresta, că acela este ultimul său joc la CSM Bacău. Până la ora publicării articolului, fostul manager al secției de fotbal a CSM Bacău nu a răspuns apelurilor telefonice ale noastre pentru a vorbi despre înlocuirea sa.

CSM Bacău, una dintre echipele bune din Seria 1 a Ligii 3

În sezonul trecut, CSM Bacău, cu Dragoș Boboc manager și Cristian Popovici antrenor, a reușit, în ciuda dificultăților financiare, o clasare pe locul 4 în sezonul regular, s-a mers în play-off, unde s-a terminat pe locul 3, la patru puncte în spatele Ceahlăului, aflată pe locul 2 și care a mers la barajul de promovare în Liga 2.

În actualul sezon, în opt etape și după excluderea celor de la Viitorul Darabani, CSM Bacău ocupă locul 2 în Seria 1, cu 15 puncte acumulate în șapte jocuri, fiind la două puncte în spatele liderului Foresta Suceava.

În ultima etapă, CSM Bacău, care avea postura de lider, a pierdut cu scorul de 0-2 la Suceava, astfel că Foresta a revenit pe locul 1, unde s-a situat și la finalul rundelor 2-6. În prima etapă a fost lider FC Bacău.

În etapa a 9-a, echipa antrenată de Cristian Popovici are meci pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 15:00, cu Rapid Brodoc, echipa aflată pe locul 7 din 9, cu 7 puncte.

Foto: CSM Bacău

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-pelici-va-antrena-in-liga-3-unirea-alba-iulia-19288812

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-si-marcatori-meciuri-etapa-8-liga-3-19288576

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-darabani-a-fost-exclusa-din-liga-3-19287635

Marius ANGHEL 17 Oct. 2023, 19:21 Liga 3
Pe aceeași temă