Continuă dificultățile la CFR!

03 Jul. 2009, 16:00 Liga 3
Continuă dificultățile la CFR!

Mijlocașul Adrian Neagoie a semnat cu Oțelul pe cinci sezoane, dar CFR-ul nu se alege cu niciun ban din acest transfer. Din cauza salarilor restante, acesta a fost lăsat să plece gratis.
 

 

De altfel, cu mici excepții, majoritatea jucătorilor feroviari pot pleca liberi de contract. Lucrul acesta face cu atât mai dificilă munca celor ce se mai ocupă de „leoparzi”. Situația clubului retrogradat în liga a treia, e în continuare neclară. Se caută surse de finanțare, însă nimic nu e concret, iar clubul riscă chiar să-și înceteze activitatea. Există neplăți inclusiv la baremurile arbitriilor din ultimele două etape de pe teren propriu.
Echipa se va baza pe fotbaliști foarte tineri dacă va continua în „C”, puțini sunt jucătorii dispuși să joace aproape „pro-bono” și într-o ligă inferioară.
 

 

„Mă bucur că Adrian Neagoie a ajuns în Liga I, e un jucător bun și merită să joace acolo, din păcate noi nu luăm niciun ban. Așteptăm confirmări ale unor oameni de afaceri, să vedem dacă putem continua, există tatonări”, Florin Bugar, antrenor CFR Timișoara
 

 

„Vom decide mâine în Adunarea Generală a membrilor fondatori ce vom face. Dacă avem bani continuăm, facem echipă și pentru promovare la pas. Dar există șanse foarte mici, deocamdată nu avem nicio sursă de finanțare”, Constantin Nedela, director executiv CFR Timișoara
 

 

Doar jumătate de Mutu
 

 

Primul și poate singurul jucător pe care CFR poate încasa bani, e portarul Dan Mutu. Aflat în pregătiri cu Internațional Curtea de Argeș, contractul său e finalizat și așteaptă semnătura argeșenilor. Suma tranzacției de 25 000 de euro va fi însă împărțită la jumătate, asta deoarece jucătorul e deținut în coproprietate cu CSU Arad.
 

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI
 

03 Jul. 2009, 16:00 Liga 3
Pe aceeași temă