Clubul din Liga 3 care riscă să pună și el ”lacătul” din cauza problemelor cu banii. Jucătorii sunt neplătiți de două luni, iar antrenorul recunoaște: ”S-ar putea să ne desfiinţăm”

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2021, 14:23 Liga 3
Clubul din Liga 3 care riscă să pună și el ”lacătul” din cauza problemelor cu banii. Jucătorii sunt neplătiți de două luni, iar antrenorul recunoaște: ”S-ar putea să ne desfiinţăm”

Problemele financiare continuă să macine echipele din Liga 3, iar Sportul Șimleu Silvaniei se află și ea pe marginea prăpastiei. E la un pas de desființare, fiind aproape să pună ”lacătul” la rândul ei, la nu foarte mult timp după ce s-a întâmplat cu ACS Poli Timișoara.

Jucătorii de la Sportul Șimleu Silvaniei, neplătiți de două luni

Sportul Şimleu Silvaniei nu mai are bani, iar dacă nu se întâmplă ceva miraculos în următoarea perioadă, în principal prin sprijinul de la autoritățile locale, clubul va dispărea. Chiar antrenorul Dacian Nastai a oferit informații despre problemele de la echipă. Potrivit Sportul Sălăjean, jucătorii sunt neplătăți de două luni, dar cu toate acestea continuă să evolueze la capacitate maximă.

În mod surprinzător, weekendul trecut Sportul Şimleu Silvaniei a câștigat meciul din etapa a 3-a, cu una din favoritele certe la promovare din Seria 10 a Ligii a 3-a, SCM Zalău, cu 2-1, în deplasare.

Dacian Nastai: ”Sperăm că administraţia locală va găsi soluţii, pentru că altfel s-ar putea să ne desfiinţăm” 

Gueye Mansour (care îndeplinește și rolul de ”secund”) a fost din nou un om de bază pentru Sportul Șimleu Silvaniei, marcând în minutul 47, de la 11 metri. În partida de la Zalău, a mai marcat pentru oaspeți Cătălin Vaida, în minutul 42, iar pentru gazde Andu Moisi, minutul 71. Chiar la finalul jocului, Dacian Nastai a vorbit public despre problemele cu banii de la echipă.

Per ansamblu, sunt mulţumit şi în primul rând mă bucur pentru această victorie pentru aceşti băieţi, mai ales că ne-am confruntat cu o problemă financiară. Sperăm că administraţia locală va găsi soluţii, pentru că altfel s-ar putea să ne desfiinţăm.

(N.r. – Despre jocul cu SCM Zalău în sine) Au venit cinci – şase jucători care trebuie implementaţi, suntem o echipă tânără, nu suntem magicieni şi nici nu avem butoane magice. Pentru mine cel mai mare inamic este timpul. Dacă oamenii din jurul nostru, al echipei, vor avea răbdare, vom putea construi ceva.

Sunt foarte supărat pe golul primit. Nu suntem la juniori, nu vreau să câştig cu cinci-patru, nu vreau să dăm 10 goluri, eu vreau să câştig cu 1-0. Pentru mine, o echipă este aceea care nu ia gol. Din păcate, la 1-0 nu am rămas concentraţi, am dat dovadă de imaturitate şi era să ne coste. Am jucat contra unei echipe care chiar şi în zece oameni are nişte automatisme puse la punct, dar am studiat bine săptămâna asta tot ce înseamnă jocul echipei adverse şi până la urmă a ieşit bine.

A fost un joc dinamic care atunci când ei au fost în inferioritate numerică mi-a fost mai frică, pentru că nu ştim să rămânem concentraţi şi nu ştim să ducem la bun sfârşit sarcinile individuale pe care le avem. Cu un om în plus, altfel trebuia să gestionăm jocul”, a spus Dacian Nastai, citat de Sportul Sălăjean.

Sportul Șimleu Silvaniei, neînvinsă în Liga 3, după trei runde 

Nu se poate spune că Sportul Șimleu Silvaniei a simțit problemele financiare în jocurile din primele etape, în Seria 10 a Ligii a 3-a. Pe lângă succesul cu SCM Zalău, a mai înregistrat două egaluri în primele două etape, fiind astfel neînvinsă în acest campionat.

Echipa lui Dacian Nastai se clasează pe locul 6 din 10 echipe, cu 5 puncte, iar în etapa a 4-a va evolua în deplasare, cu CSM Satu Mare, locul 9.

Foto: Sportul Șimleu Silvaniei

https://liga2.prosport.ro/liga-3/schimbarea-a-fost-benefica-la-recolta-gheorghe-doja-marius-milea-a-plecat-la-dunarea-calarasi-iar-echipa-din-liga-3-a-marcat-primele-goluri-si-a-obtinut-primele-puncte-cu-inlocuitorul-lui-19200816

https://liga2.prosport.ro/liga-3/ovidiu-burca-numit-antrenor-la-csm-slatina-m-am-intors-acasa-de-aici-am-plecat-in-fotbalul-mare-19200774

https://liga2.prosport.ro/special/petre-gigiu-se-intoarce-in-fotbalul-din-india-dupa-ce-in-romania-nu-l-a-ofertat-nimeni-inseamna-ca-au-apreciat-munca-mea-acolo-19200678

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/acso-filiasi-a-refuzat-invitatia-echipei-uta-de-a-juca-partida-din-16-imile-cupei-romaniei-la-arad-florin-spinu-nu-ne-putem-priva-suporterii-nostri-de-un-asa-meci-19200635

 

 

Răzvan STÎNGĂ 15 Sep. 2021, 14:23 Liga 3
Pe aceeași temă