Caz de COVID-19 la Flacăra Horezu. Unui jucător i s-a făcut rău la antrenamente, iar la spital a fost diagnosticat cu noul coronavirus. O parte din echipă e în izolare

Adrian MUJEA 10 Aug. 2020, 10:06 Liga 3
Caz de COVID-19 la Flacăra Horezu. Unui jucător i s-a făcut rău la antrenamente, iar la spital a fost diagnosticat cu noul coronavirus. O parte din echipă e în izolare

Antrenamentele echipei de Liga 3 Flacăra Horezu au fost întrerupte săptămâna trecută, după ce un jucător din lot a fost diagnosticat pozitiv cu COVID-19.

Juniorului Vlad Bălan (foto) i s-a făcut rău în timpul unui antrenament, a fost transportat la spitalul din Horezu, unde a ieşit pozitiv la testul pentru coronavirus, fiind internat. Acesta are o formă uşoară a virusului şi se simte acum mult mai bine.

Ancheta DSP Vâlcea a băgat la izolare şapte jucători ai Flacărei, care au locuit în aceeaşi pensiune din Horezu cu Vlad Bălan, printre care veteranii Gabriel Precup şi Cristian Munteanu. Restul jucătorilor, care au scăpat de izolare, au efectuat testele pentru COVID-19 la Spitalul Judeţean Vâlcea, iar rezultatele au fost negative.

De luni, Flacăra îşi reia antrenamentele în efectiv redus, doar cu jucătorii care nu sunt izolaţi.

Radu Georgescu a părăsit Horezu pentru Dăeşti

Altfel, după trei ani petrecuţi la echipa din Horezu, mijlocaşul stânga Radu Georgescu (24 ani) a reziliat contractul cu Flacăra şi a semnat cu rivala din judeţ, Viitorul Dăeşti.

Problemele financiare de la Flacăra Horezu îi determină pe jucători să părăsească echipa. Astfel, după plecările lui Ciprian Dinu, Gueye Mansour, Robert Popa, Olteanu şi Florin Cioablă, Radu Georgescu şi-a reziliat şi el în această vară acordul cu clubul din Treapt.

”Am plecat de la Flacăra, deoarece clubul nu a fost corect faţă de mine cu banii. În plus, după trei ani la Horezu, poate m-am plafonat, îmi doream să încerc şi altceva. Mă cunosc cu majoritatea jucătorilor de la Dăeşti, cu care am fost coleg în Zăvoi şi astfel decizia mea de a merge la Viitorul a fost una firească. Ca să pot rezilia cu Flacăra a trebuit să renunţ la banii mei pe două luni. Eu le urez multă baftă foştilor mei colegi de la Horezu”, a declarat Radu Georgescu.

Acesta a evoluat timp de trei ani (2015-2017) şi la nivelul Ligii 2, pentru CSM Râmnicu Vâlcea.

Adrian MUJEA 10 Aug. 2020, 10:06 Liga 3
Pe aceeași temă