Adrian Popa a declinat oferta de prelungire a contractului cu Viitorul Dăești. Antrenorul-jucător se întoarce la Flacăra Horezu, chiar dacă echipa a retrogradat și nu e sigură de rămânerea în Liga 3

Adrian MUJEA 28 Jun. 2022, 10:08 Liga 3
Adrian Popa a declinat oferta de prelungire a contractului cu Viitorul Dăești. Antrenorul-jucător se întoarce la Flacăra Horezu, chiar dacă echipa a retrogradat și nu e sigură de rămânerea în Liga 3

După un an și jumătate la Viitorul Dăești, antrenorul-jucător Adrian Popa a decis să decline oferta de prelungire a contractului și să revină acasă, la Horezu, acolo unde are o academie de copii și juniori în plină dezvoltare!

Adrian Popa nu și-a mai dorit să continue cu Viitorul Dăești

Adrian Popa a luat o decizie surprinzătoare și a declinat oferta Viitorului, echipă cu care se putea lupta și în sezonul viitor la promovarea în Liga 2, după ce în cel actual a ajuns la barajul de promovare, însă a cedat în faza semifinală în fața celor de la AFC Odorheiu Secuiesc.

Cu Popa pe bancă, Dăeștiul s-a transformat dintr-o echipă de a doua jumătate a clasamentului Ligii 3 în una capabilă să lupte la promovarea în Liga 2. În sezonul recent încheiat, trupa din Dăești a ocupat locul 2 în play-off-ul Seriei 6 a Ligii 3 și a jucat semifinala barajului de promovare, unde a fost eliminată de AFC Odorheiu Secuiesc (0-1 în tur și retur).

Popa, antrenorul Marian Deaconescu și jucătorul Gabriel Precup merg la Flacăra Horezu

Tânărul antrenorul va reveni la Flacăra Horezu, alături de antrenorul cu care colaborează, Marian Deaconescu, și de mijlocașul Gabriel Precup.

Cei trei și-au asumat riscul de a merge la echipa din Horezu, care, deocamdată, nu are certitudinea că va continua în Liga 3, după ce a retrogradat sportiv la finalul sezonului recent încheiat, însă a depus dosarul de obținere a certificării și speră să primească invitație pentru a ocupa una dintre posibilele locuri rămase vacante în campionat.

În caz contrar, Horezu va juca ”la județ”, în Liga a 4-a Vâlcea, și va avea ca obiectiv promovarea.

”Am petrecut un an și jumătate foarte bun la Viitorul Dăești! Vreau să mulțumesc acestui grup minunat de jucători, pentru cum au luptat în fiecare meci pentru fiecare punct pus în joc! Sunt mândru de ei și de tot ce au făcut pentru echipa Viitorul Dăești și pentru fotbalul din Vâlcea. De asemenea, vreau să mulțumesc suporterilor echipei și oamenilor din Dăești pentru modul extraordinar cum am fost primit și susținut în această perioadă frumoasă. Mulțumesc colegilor din stafful tehnic, Marian Deaconescu, Cristi Munteanu și Dragoș Geantă pentru toată munca depusă, efort și implicare. Mulțumesc domnului primar George Popolan pentru toate eforturile făcute pentru echipă, pentru toată susținerea de care am avut parte și pentru oferta de a continua la Viitorul! Am avut o relație foarte corectă în toată această perioadă. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc din suflet vâlcenilor pentru modul incredibil în care au susținut această echipă frumoasă”, a declarat Adrian Popa la despărțirea de Viitorul Dăești.

Surprinzător, ”secundul” din ultimii ani al lui Adrian Popa, Cristian Munteanu, a optat să continue la Dăești, unde va îndeplini același rol, de jucător și antrenor secund. Munteanu și-a prelungit de o săptămână contractul cu Viitorul, echipă care își caută acum antrenorul principal cu care va ataca din nou promovarea în sezonul viitor.

Dăeștiul își întărește lotul cu încă un jucător de la Vedița Colonești

Viitorul Dăești a mai anunțat ieri un transfer, cel al mijlocașului camerunez Njindja Wilfred Achille (25 ani), care în sezonul trecut a jucat la Vedița Colonești.

Vâlcenii au mai luat un jucător de la Colonești, pe Marian Anghelina, și mai caută acum un mijlocaș de bandă, un portar și câțiva juniori.

Au semnat deja prelungirea acordurilor Cătălin Pîrvulescu, Thiago Garcia, Iustin Lungu, Samson Nwabueze, Cristian Munteanu, Florian Pîrvu, Lucian Iordache, Florin Cioablă și Octavian Vasile.

În privința plecărilor, nu mai continuă la Dăești: Adrian Popa, Gabriel Precup, Ovidiu Popescu, Grigore Ceapă, Cătălin Grosu și Cătălin Păușescu.

https://liga2.prosport.ro/liga-3/marian-anghelina-primul-transfer-pentru-noul-sezon-al-echipei-viitorul-daesti-valcenii-nu-renunta-la-gandul-de-a-promova-in-liga-2-19235098

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cele-mai-slabe-din-liga-3-echipele-care-au-retrogradat-la-finalul-acestui-sezon-unirea-alba-iulia-dinamo-2-arges-2-sau-sticla-ariesul-turda-cele-mai-importante-nume-din-lista-rusinii-19233303?fbclid=IwAR0ZuEbA7XC5t8rPAuSta2MgQA1KqQ-NTlunAQyviHULUKfrVrYhEKmwvNw

Adrian MUJEA 28 Jun. 2022, 10:08 Liga 3
Pe aceeași temă