Băncilă s-a întors la Focșani

07 Jul. 2009, 18:08 Liga 3
Băncilă** s-a întors la Focșani

La ședința de antrenament de astăzi a CSM Focșani s-a prezentat și antrenorul Damian Băncilă. Din cîte se pare, acesta a revenit asupra deciziei de a pleca de la Focșani, și, după ce a discutat cu șeful clubului CSM, Marian Rădulescu, președintele Comitetului Director, Daniel Gongu și președintele onorific, Dan Dumitru și-a dat acordul în principiu să antreneze gruparea de pe Milcov și în sezonul 2009-2010 al ligii a treia.
 

 

„Am avut o întrevedere de principiu cu cei din conducerea clubului și, dacă lucrurile vor reintra în normal, luni mă voi prezenta la antrenament. Jucătorii au primit asigurări că pînă la sfîrșitul acestei săptămîni își vor primi salariile restante pe lunile mai și iunie. În aceste condiții, mai mult ca sigur voi reveni la CSM Focșani”, ne-a declarat antrenorul Damian Băncilă.
 

 

„Noi nu putem renunța la Băncila, el fiind încă salariat la clubul nostru. Rămîne să stabilim dacă va continua sau nu la echipa de fotbal a Focsaniului”, a spus Marian Rădulescu, directorul clubului CSM 2007.
 

 

Articol scris de George DUMITRU
 

07 Jul. 2009, 18:08 Liga 3
Pe aceeași temă