Atletic Bradu îi oferă teren de antrenament Stelei!

10 Feb. 2012, 18:00 Liga 3
Atletic Bradu îi oferă** teren de antrenament Stelei!

Steaua caută în aceste zile un teren de antrenament unde să poată pregăti primul meci al dublei din Europa League, contra olandezilor de la Twente Enschede. Văzând situația în care se află roș-albaștri după întoarcerea din Antalya și faptul că oficialii clubului se plâng că nu au unde să se antreneze, conducerea clubului argeșean de liga a III-a Atletic Bradu vrea să le dea o mână de ajutor elevilor lui Ilie Stan.

Astfel, argeșenii sunt dispuși să pună la dispoziția Stelei terenul de joc, clubul Atletic beneficiind la Bradu de un teren sintetic de mărimi normale, omologat de FRF pe care își desfășoară partidele din campionat.

„Am văzut la televizor că Gigi Becali se plânge că nu are teren. Nu e o problemă. Le dăm noi terenul să se antreneze aici fără să plătească niciun ban. Vrem să ajutăm fotbalul românesc și Steaua să se califice în faza următoare. Terenul nostru sintetic este ca dimensiuni ca cel de pe Național Arena, este foarte bun, deszăpezit, și s-au jucat toată săptămâna pe el amicale. Să ne spună când vor să vină și întrerupem noi orice activitate pe el” ne-a declarat președintele lui Atletic Bradu, Cristinel Soare.

Articol scris de Alin MARCU

10 Feb. 2012, 18:00 Liga 3
Pe aceeași temă